5 vuoden Solar-takuu

UKK

Tältä sivulta voit etsiä tietoa usein kysytyistä kysymyksistä.


Hyönteissuojat ikkunoihin

Miksi hyönteissuojien mitat on muutettu tilaukseen annetuista mitoista?

Verkkokaupassamme pyydetään hyönteissuojatilauksessa aukkomitat. Eri ikkunamalleista johtuen mitoitus voi olla erilainen erilainen eri ikkunanvalmistajien ikkunoissa. Laskemme tehtaalla tarvittavar eromitat aukkomitoista saadaksemme hyönteispuitteille valmistusmitat.

Mikä hyönteispuitteen verkko on kissankestävä?

Erikoisvahva extra-verkko. Huomioithan kuitenkin, että kissa voi saada verkon rikki, jos se pääsee raapimaan verkkoa pitkän ajan.

Miksi hyönteispuitteen verkko on musta eikä valkoinen?

Musta verkko erottuu vähiten. Valkoinen verkko erottuu selvästi ja näkyy melko kauas.


Hyönteissuojat oviin

SOLAR rulla -hyönteissuojaovi on jäykkä käyttää. Voiko ovea säätää?

Kyllä voi. Oven kasetin sisällä on jännitetty jousi, jota säätämällä saadaan ovi joko kevyemmäksi käyttää tai vastaavasti lisättyä jäykkyyttä. Löydät jousen verkkokasetin päätykappaleen alta sieltä reunasta, jossa on kirjaimet SX-L. Verkkokasetin päätykappale on kiinni kahdella ruuvilla. Avaa ruuvit ja poista päätykappale VAROEN, sillä jännitetty jousi pyöräyttää oven päätykappaletta voimakkaasti.
Oven jousta jännitetään kasettiin valmistusvaiheessa tehtaalla 6-9 kierrosta oven koosta riippuen. Kierrä jousta haluamasi määrä ja asenna päätykappale takaisin paikalleen. Jos verkkoputki putoaa toimenpiteen yhteydessä pois paikaltaan, käytä myös toinen päätykappale irti ja aseta verkkoputki takaisin paikalleen. Testaa ennen oven asennusta, että jäykkyys on sopiva.


Sälekaihtimet ja vekkikaihtimet

Mitä tarkoittaa Handy-malli?

Handy-malli tarkoittaa sälekaihtimen asennustapaa. Erilaisiin kohteisiin ja ikkunatyyppeihin on valittavissa erilaisia asennustapoja. Handy-1-mallissa nupit asennetaan saranan puolelle keskeisesti. Handy-2-mallissa nupit asennetaan puitteen alareunaan ja tätä mallia voidaankin käyttää esimerkiksi korkealla sijaitseviin ikkunoihin. Mallit handy-3 ja handy-4 taas sopivat ylä- ja alasaranoituihin ikkunoihin, jolloin käyttömekanismit eivät ole sivussa olevien aukipitolaitteiden tiellä. Syvennyksessä sijaitsevista ikkunoissa käytetään yleensä käyttölaitteet lukon puolelle asennettavaa handy-5-mallia, jotta ikkuna mahtuu kokonaan avautumaan. Saranan puolelle asennetut handy-1-mallin nupit olisivat tällaisessa kohteessa ikkunan avautumisen tiellä. Mitoitusohjeessa voit tutustua käyttölaitteiden asennuskohtiin ennen tilauksen tekemistä.

Kestävätkö kaihtimet saunan ikkunoissa?

Kyllä kestävät. Vekkikaihtimien kankaista DUETTE-kankaat sekä PLISEE-kankaista pinnoitettu kangas Crepe Topar Plus FR kestävät saunan ja pesutilojen ikkunoissa. Vekkikaihtimia ei saa kuitenkaan asentaa kiukaan läheisyyteen.

Millaisen kaihtimen voisi valita oveen?

Oveen voi valita sälekaihtimista perinteisen pintamallin sälekaihtimen tai SOLAR handy TOP -sälekaihtimen. Vekkikaihtimista oviin erinomainen vaihtoehto on StrainRise BB24.

SOLAR Moon -vekkikaihdin laskeutuu hitaasti, miksi?

SOLAR Moon -vekkikaihtimen kangas on eristävä DUETTE-kennokangas, jossa on ilmataskut. On verhon ominaisuus, että pakkassäällä tai silloin, kun vekkikaihdin on ollut pitkään nipussa, kankaan laskeutuminen kestää pitempään.


Tilaus ja toimitus

Milloin tilaukseni toimitetaan?

Vakiotuotteiden toimitusaika on viisi työpäivää. Lisätiedot toimitusajasta löytyy tilaus- ja toimitusehdoista. Sälekaihtimien ja hyönteissuojien varaosat toimitetaan tehtaalta pääsääntöisesti 2-5 työpäivän kuluttua tilauksesta.

Mikä takuu tuotteilla on?

Tuotteillamme on viiden vuoden takuu. Lisätietoja löytyy takuuehdoista.