Hyönteispuitteen verkon vaihto

(2 tuotearviota)

Me Solarilla vaihdamme vanhoihin hyönteissuojien kehiin uudet verkot rikki menneiden tilalle – säästät aikaa ja rahaa!

Tuotetiedot

Hyönteispuitteen verkon vaihto Solar Kaihdin Oy:n tehtaalla Kalajoella. Verkkovaihtoehdot ovat normaali verkko, allergia-, alumiini- ja erikoisvahva extra-verkko. Valitse kappalemäärä lähetettävien hyönteispuitteiden mukaan. Huomioithan lähetysohjeessa mainitut rajoitukset verkon vaihdosta muiden valmistajien hyönteispuitteisiin. Tunnistat valmistamamme hyönteispuitteet Solar-tarrasta hyönteispuitteen kehässä.

Hintaan sisältyy hyönteispuitteen verkko sekä verkon vaihtotyö. Toimituskulut verkkojen palautuksesta lähettäjälle lasketaan ostoskorissa. Hinnat eivät sisällä lähetyskuluja hyönteispuitteiden toimituksesta Solar Kaihdin Ky:n tehtaalle.

Ohjeet lähetykseen löydät painamalla tästä.

Verkkojen ominaisuudet

 • Normaali verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Silmäkoko on 1 mm.
 • Allergiaverkko eli siitepölyverkko on polyesteripunosta. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä. Verkko on silmäkooltaan erittäin tiheä.
 • Alumiiniverkko on valmistettu maalatusta alumiinista. Silmäkoko on 1 mm.
 • Erikoisvahva verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää tummemmalta kuin muut verkot. Erikoisvahva extra-verkko on verkoistamme kestävin. Silmäkoko on 1 mm.

Kaikkien verkkojen väri on tummanharmaa, koska siitä näkyy parhaiten läpi ja se on huomaamaton. Kaikki hyönteisverkot ovat vesipestäviä.

 

Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Hyönteispuitteen verkon vaihto

 1. Minna Koskela (varmistettu kirjoittaja)

  Puitteet nyt hienot, siistit ja kuin uudet! Vuosikausia vanhojen, linnun nokkimien tilalle laitettiin extravahvat kissankestäviksikin kehutut verkot. Puitteet tulivat takaisin valmiina pikavauhtia, eli koko prosessi oli erittäin nopea, vain muutama päivä.
  Kiitos, tämä sujui niin kuin pitääkin!

 2. Harri (varmistettu kirjoittaja)

  Verkkojen vaihdon tilaus onnistui kätevästi verkkokaupasta ja vaihtotyö tapahtui nopeasti ja laadukkaasti. Sivustolla voisi olla ohjeet puitteitten lähettämisestä matkahuollon palvelupisteen kautta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.