Yritys

Solar Kaihdin Oy

Solar Kaihdin Oy on perustettu vuonna 1988 (Kalajoen Kaihdin Oy). Valmistamme sälekaihtimia, irtoristikoita, ikkunoiden ja ovien hyönteissuojia sekä Plisee- ja Duette-vekkikaihtimia pääasiassa valmistavaan teollisuuteen sekä jälleenmyyjille. Solar Kaihdin Oy:n modernit tuotantotilat sijaitsevat Kalajoella. Arvostamme kotimaista työtä, kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Lisäksi olemme Aurinksuojaus Ry:n jäsen.

Vahvuuksiimme kuuluvat korkealaatuiset tuotteet, sujuva yhteistyö, luotettavuus ja toimitusvarmuus. Toimitamme tuotteet aina asiakkaan kanssa sovittuna päivänä.

Meille jatkuva kehitys on yksi toimintamme peruskulmakivistä. Kehittämällä toimintaamme luomme tehokkaan, turvallisen ja toimivan työympäristön. LEAN-ajattelumalli on omaksuttu osaksi tuotantoamme ja on tärkeä osa kehitystämme. Jatkuvalla kehityksellä pidämme tuotantomme ohjattuna ja tehokkaana. Nykyaikaisen tuotannon ja tuotannonohjausjärjestelmän sekä laatujärjestelmän avulla Solar Kaihdin Oy palvelee sinua luotettavasti, joustavasti ja nopeasti.

Muuttuviin vaatimuksiin vastaaminen onnistuu jatkuvan kehityksen ansiosta. Kannustamme henkilöstöämme oppimaan ja ideoimaan uutta. Työntekijöiden osaamisen monipuolinen kehittäminen on yksi arvoistamme. Henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja kannustammekin henkilökuntaamme panostamaan hyvinvointiin. Hyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä etuja liikunta- ja hyvinvointipalveluista. Pidämme yllä positiivista ilmapiiriä esimerkiksi työhyvinvointipäivillä, kuukausittaisella tilannekatsauksella ja kerran viikossa Solarin tarjoamalla eväshetkellä.

Solarilla arvostetaan luontoa ja ympäristöä. SOLAR – love the sun. Solarille asennettiin 220 aurinkopaneelia syksyllä 2018. Aurinkovoimala kattaa noin 20 % Solar Kaihdin Oy:n sähkönkulutuksesta. Toivomme aurinkoisia päiviä! Kierrätämme tuotantoprosessissa syntyvää jätettä. Kierrätämme metallit, jätepahvit sekä pakkauspahvit. Solar toimii asiakkaiden kanssa yhteistyössä pakkauspahvien uudelleenkäytössä; asiakkaat palauttavat pakkauspahvit meille ja me käytämme ne uudelleen. Saman pakkauspahvin voi käyttää jopa seitsemän kertaa!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday