5 vuoden Solar-takuu

SOLAR Moon -pimennysverho

Arvostelu: 4.1/5

4.10 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
150-2500mm. Ilmoita lasituslistojen ulkoreunojen mitat mitoitusohjeen mukaisesti.
150-2500mm. Ilmoita lasituslistojen ulkoreunojen mitat mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 64,94 

SOLAR Moon on pimentävä, ikkunalasien väliin asennettava pimennysverho – nyt helposti verkkokaupasta!

SOLAR Moon pimentää tehokkaasti huoneen ja heijastaa lisäksi lähes 90 % auringon lämpösäteilystä takaisin ulos.

Pimentävä lopputulos viimeistellään sivujohteiden avulla. Helppokäyttöistä verhoa ohjataan yhdellä nupilla puitteen pinnassa – katso sivulta löytyvä video!

Pimennysverhon kennokangas – toimiva lisäeriste

SOLAR Moon pimentävä kennokangas on 100% polyesteria. Kennokangas toimii myös ikkunan lisäeristeenä parantaen ikkunan lämmöneristävyyttä 27 % (VTT 2016).

Kaikki Solar Moon verhon kangasvaihtoehdot ovat pimentäviä, sillä kankaan valon läpäisevyys on 0 %! Valitsemalla mahdollisimman tumman kankaan ja tummat pimennyslistat saavutetaan lähes täydellinen pimentävyys, mutta myös muut kangasvaihtoehdot pimentävät huoneen tehokkaasti! Et siis enää tarvitse ikkunan pintaan asennettavia rullaverhoja.

Kankaan huoneeseen näkyvän sisävärin voit valita tilausvaiheessa kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Kaikki kankaat ovat ulospäin valkoisia (0201 Swan).

Pimennysverhot valmistetaan mittojen mukaan juuri omaan ikkunaasi sopivaksi

Toimi näin: Lue mittausohjeet ja mittaa lasituslistojen ulkoreunojen leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. SOLAR Moon -pimennysverhon pystyt itse asentamaan ikkunalasin väliin. Verho asentuu ikkunalasien väliin samaan tapaan kuin sälekaihtimet, asennusohjeet tulevat tuotteen mukana ja ovat myös ladattavissa tältä sivulta.

Tuote soveltuu yleisimmin käytössä oleviin MSE-ikkunoihin eli ikkunoihin, joissa on sisäänaukeava kaksipuitteinen ikkuna (sisäpuitteessa kaksinkertainen eristyslasi).

Täältä pääset lukemaan SOLAR Moon -pimennysverhon tuote-esitteen.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Lue lisää pimennysverhoista sekä niiden vaikutuksesta unenlaatuun seuraavista artikkeleista:
Pimennysverhot parantavat unenlaatua – nuku makoisammin pimeässä
Pimennysverhot vertailussa – pimentävä kaihtimet, rullaverhot ja sivuverhot
Pimennysverhon valintaan vaikuttavat tekijät

Ominaisuudet

Blackout

Blackout on pimentävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100 % polyesterikangas. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Tuotetiedot

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteet alumiinia. Pimennyslistat maalattua alumiinia, värit valkoinen, harmaa ja musta. Pimennyslistojen väri määräytyy kankaan värin mukaan. Parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä 27%. Auringon lämpösäteilystä heijastuu ulos 86%. SOLAR Moon -pimennysverhon tilantarve ikkunan välitilassa 35 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä.


Sälekaihtimen ja Blackout-kankaiden erotSälekaihtimen ja SOLAR Moon -pimennysverhon erot.

 • Valitsemalla mahdollisimman tumman kankaan ja tummat pimennyslistat saavutetaan lähes täydellinen pimentävyys, mutta myös muut kangasvaihtoehdot pimentävät huoneen tehokkaasti. Kuvassa vasemmalla säleverho, keskellä valkoinen (Swan) Blackout-kangas ja oikealla musta (Charcoal) Blackout-kangas.

 

 


Vekkikaihtimen mitat

 • minimileveys 150 mm
 • maksimileveys 2500 mm
 • minimikorkeus 60 mm
 • maksimikorkeus 2500 mm

Pintaosien värivaihtoehdot

 • Valkoinen
 • Beige
 • Musta
 • Ruskea
 • Tummanharmaa
 • Vaaleanharmaa
 1. Oiva Arvola (varmistettu kirjoittaja)

  Niin hyvä tuote ettei asiakaspalvelun tarvitse osata markkinointia, eikä avustaa tilauksessa tai hinnan laskemisessa!

  Kevään korvilla tarvitsimme uuteen kotiimme makuuhuoneen ikkunoihin pimennysverhot. Parasta tarjolla on Solar Moon vekkikaihdin, minkä asennukseen tarvitsee lähinnä rohkeutta, porakoneen tai ruuvivääntimen, 6,5mm ja 10mm poranterän sekä sakset. Tämä tieto ei löydy ennalta mistään, näet sen tässä, ole hyvä.

  Solarin mittausohjeet ovat loppuunsa äärimmäisen helpot. Vanhat kaihtimet lähtee pois vetämällä, tarvittaessa ruuvinkannat vasaralla irti.

  Mittauksen jälkeen toimituskin on jokseenkin nopea, tai ainakin Suomen mittapuulla hyväksyttävissä rajoissa. 5 arkipäivää + postipäivät tilauksesta toimituksen saapumiseen, turha laskea viikonloppuja arkipäiviin.

  Solarin sivuilla vielä tilatessa oli kenttä “pyydä tarjous”, mikä näyttää sittemmin poistuneen. Tuosta ei ollut mitään apua, eikä tarjousta kuulunut, eikä asiakaspalvelusta asian kertonut edes vihjeen jälkeen voinut tuotteiden hintaa kertoa, vain pyysi täyttämään laskurin ja tilaamaan sivujen kautta. Nyt näyttää sivuillä olevan että apua saa soittamalla tai mailaamalla solar@solar.fi. Epäilen tätä erittäin vahvasti aiemman perusteella. Älä tuhlaa aikaasi asiakaspalveluun, koska sitä tuskin on tarjolla. Riittää kun mittaat ohjeen mukaan ja tilaat nappia painamalla haluamasi värit. Säästät aikaa, trust me.

  Hankinta on kuitenkin sen arvoinen, että se kannattaa tehdä. Pimentää huoneen 99%, ainoastaan molempien kaihtimien yläsivureunaan jää noin 0,5cm matkalta kohta, missä kaihdin menee sivukuruun, josta pääsee valoa heijastelemaan sisään. Tästä se 1% valoa, minkä päästää läpi. Tuonkin saa tukittua ihan tavallisella liimareunaisella tiivisteteipillä, mitä tulee sekä mukana ylälistaan, mutta myös jokaisesta rautakaupasta tusinahinnalla. Itse asiassa jätimme nuo 0,5cm raot tarkoituksella auki, että pilkkopimeimmillään huoneessa erottaisi yhtään mitään kaihtimien ja oven ollessa kiinni.

  Eristää myös lämmöltä, mikä näin auringonpaisteessa on loistava juttu.

  TL:DR, aivan loistavat verhot, asennus onnistuu keneltä vain jolla pysyy ruuviväännin kädesssä, kookkaissa ikkunoissa voit tarvita toista pitämään verhoa paikallaan ensimmäisen ruuvin laittaessa.
  Tarvitset 6,5mm ja muistaakseni 10 (tai 12)mm poranterät. Se selviää vasta asennusvaiheessa mitä tarvitset.
  Aiomme vaihtaa muitakin kaihtimia näihin tulevaisuudessa.

 2. Tommi Kolsi (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote ja helppo asentaa. Ajaa asiansa enemmän kuin hyvin!

 3. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät verkkosivut ja erittäin nopea toimitus. Laadukas tuote

 4. Nimetön

  Ne tomii tosi hyvin, melkein 100% pimennys!
  Asennus onnistui loppujen lopuksi, vaikka alussa oli vaikeuksia ymmärtää ohjeet. Videoopas auttaisi huomattavasti!
  Olen kyllä tyytyväinen.

 5. Jussi P (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen tuote ja helppo asentaa. Pimentää huoneen täysin ja on tyylikkään ja siron näköinen. Toimitus oli ripeä, ohjeet selkeät ja tilaus helppo.

 6. Janne (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä valikoima värejä eri osissa. Mitat pitivät paikkansa. Pimentää tehokkaasti. Todella “tarraava” ja pitävän oloinen liimateippi johteessa/kehyksessä. Johteen/kehyksen ruuvivarmennuksen reiät sijoitettu siten, että ruuvaaminen on hankalaa. Asennusohjeet voisivat olla hieman selkeämmät (selkeämmät kuvat, etenemisvaiheet voisi kuvata sanallisesti), minkä vuoksi “vain” neljä tähteä.

Show reviews in all languages (32)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.