SOLAR Parvekekaihdin kattoon

SOLAR Kattokaihdin on parvekkeiden ja terassien lasikattoihin tarkoitettu vekkikaihdin. Kattokaihdin suojaa auringon häikäisyltä ja tilan kuumumiselta.

 • Mittausohje
  200-1500 mm.
  100-4000 mm.
Tuotetiedot

SOLAR Parvekekaihdin kattoon on kattoikkunoihin ja -laseihin sopiva vekkikaihdin. Kattoon asennettava kaihdin pitää kuuman auringonpaahteen ulkona ja tasaa parvekkeen ja terassin lämpötilaa.

Tämä parvekkeelle tai terassille asennettava vekkikaihdin on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Kaihtimessa on siis kaksisuuntainen liike ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Parvekekaihtimessa kulkee ohuet vaijerit koko kankaan matkalta, näiden vaijerien avulla kangas pysyy suorassa, eikä ala roikkua ajan saatossa. Kaihdin on myös helppo irrottaa pesua varten.

Asennusvaihtoehtoina on syvennysasennus päätypalkilla varustettuihin lasikattoihin tai sivukiinnitys päätypalkittomiin lasikattoihin.

Kattoon asennettua vekkikaihdinta voi säätää helposti molempiin suuntiin siihen tarkoitetulla säätökepillä. Säätökeppi tulee automaattisesti tilauksen mukana, joten sitä ei tarvitse tilata erikseen.

Peittävä-pinnoitettu kangas on yksinkertainen vekkikangas, jossa on narun reiät näkyvissä. Toisena vaihtoehtona on energiatehokas Luksus kangas, joka on kennomainen rakenteeltaan. Kankaat ovat 100% polyesteriä. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Varaa aika maksuttomaan Experttineuvontaan, jossa saat etäyhteydellä asiantuntijamme apua ja onnistut tekemään oikeat kaihdinvalinnat.

Lue lisää ja varaa aika Experttineuvontaan täältä.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Ominaisuudet

 • Helppo asentaa itse paikalleen selkeiden ohjeiden avulla
 • Voidaan säätää sekä ylä- että alareunasta
 • Laadukas

Mitat

 • minimileveys 200 mm
 • maksimileveys 1500 mm
 • minimikorkeus 100 mm
 • maksimikorkeus 4000 mm
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOLAR Parvekekaihdin kattoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Experttineuvonta

Kiinnostuitko? SOLAR Kattokaihdin on tilattavissa vain Experttineuvonnamme kautta tai suoraan jälleenmyyjiltämme.
Varaa aika maksuttomaan Experttineuvontaan, jossa saat etäyhteydellä asiantuntijamme apua ja onnistut tekemään oikeat kaihdinvalinnat. Jos tarvitset mittaus- ja asennuspalvelun, niin etsi otathan yhteyttä lähmpinpää SOLAR-jälleenmyyjääsi.

Lue lisää ja varaa aika Experttineuvontaan täältä.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.