SOLAR Parvekekaihdin kattoon

Vekkikaihdin parvekkeiden ja terassien lasikattoon

 • Mittausohje
  200-1500 mm.
  200-4000 mm.
  Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Alk. 245,67 
Tuotetiedot

SOLAR Parvekekaihdin kattoon on kattoikkunoihin ja -laseihin sopiva vekkikaihdin. Kattoon asennettava kaihdin pitää kuuman auringonpaahteen ulkona ja tasaa parvekkeen ja terassin lämpötilaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

Verho on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Verhossa on siis kaksisuuntainen liike ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Vekkikaihtimen pituudelta kulkee ohuet vaijerit, jotka tukevat kaihdinta ja pitävät kankaan suorassa.

Asennusvaihtoehtoina on syvennysasennus päätypalkilla varustettuihin lasikattoihin tai sivukiinnitys päätypalkittomiin lasikattoihin.

Kattoon asennettua parvekekaihdinta voi säätää helposti molempiin suuntiin siihen tarkoitetulla säätökepillä. Säätökeppi tulee automaattisesti tilauksen mukana, joten sitä ei tarvitse tilata erikseen.

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.


Kattoverhon mitat

 • minimileveys 200 mm
 • maksimileveys 1500 mm
 • minimikorkeus 100 mm
 • maksimikorkeus 4000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOLAR Parvekekaihdin kattoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.