Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Solar Kaihdin Oy, SOLAR-verkkokauppa

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman läpinäkyvästi, kuinka käsittelemme henkilötietojasi Solar Kaihdin Oy:n verkkosivujen ja verkkokaupan yhteydessä (osoite: www.solar.fi). Jos jokin asia jää sinulle kuitenkin epäselväksi, tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitynä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse solar@solar.fi.

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta johtuen muutoksista käsittelytoimenpiteissämme tai soveltuvassa lainsäädännössä. Ajantasaisen tietosuojaselosteen löydät aina verkkosivuiltamme.

Keitä me olemme?

Solar Kaihdin Oy
1934274-8
Lankilantie 46
85100 Kalajoki

Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Kun vierailet verkkosivuillamme:

Kun vierailet verkkosivuillamme, käsittelemme ja tallennamme automaattisesti palvelimen lokitiedostotietoja, kuten IP-osoitteesi, erilaisia aikaleimoja sekä muita tietoja käyttämästäsi laitteesta.

Käytämme näitä tietoja mahdollistaaksemme pääsyn verkkosivuillemme sekä analysoidaksemme, raportoidaksemme ja parantaaksemme verkkosivustomme laatua. Esimerkiksi erilaiset verkkoselaimet näyttävät verkkosivustoja eri tavoin. Tämän vuoksi käsittelemme tietoja käyttämästäsi selaimesta, jotta voimme varmistaa, että verkkosivu näkyy sinulle oikein. Näiden lisäksi käytämme näitä tietoja diagnosoidaksemme mahdollisia teknisiä ongelmia verkkosivuilla. Esimerkiksi jos selaimesi yrittää ottaa yhteyttä verkkosivustoomme tässä kuitenkaan onnistumatta, tutkimme mikä tällaisen virheen aiheuttaa ja yritämme korjata sen.

Tietojen säilytysaika: 5 vuotta.

Käsittelyn oikeusperuste: rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Kun otat meihin yhteyttä:

Käsittelemme luonnollisesti henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi, nimeäsi ja lähettämääsi viestin sisältöä kun otat meihin yhteyttä tai pyydät meiltä tarjousta. Käsittelemme näitä tietoja vastataksemme kysymyksiisi, asiakassuhteen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä palautteiden käsittelyyn.

Tietojen säilytysaika: 5 vuotta.

Käsittelyn oikeusperuste: rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Tilausten toimittaminen, käsittely ja arkistointi

Tilausten käsittelemiseksi sekä tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi, kuten yhteystietojasi sekä tietoja tilatuista tuotteista. Käytämme myös ulkopuolisia maksupalveluiden tarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi tilaamiesi tuotteiden maksamisen yhteydessä.

Tietojen säilytysaika: 6 vuotta.

Käsittelyn oikeusperuste: henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi sekä kirjanpitolain asettamien säilytysaikojen noudattamiseksi.

Kuinka pidämme tietosi turvassa?

Teemme parhaamme pitääksemme kaikki tietosi turvattuna. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset keinot turvataksemme Sinun tietojasi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muokkaamiselta, luvattomalta siirrolta, luovutukselta tai pääsyltä. Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa tiloissa tai lukituissa kaapeissa. Henkilötietoihin ja niihin liittyviin tiedostoihin pääsy on rajoitettu ja suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Sähköinen aineisto säilytetään suojatuissa palvelimissa. Tiedot käsitellään luottamuksellisina ja lakisääteisiä salassapitovelvoitteita noudattaen.

Luovutammeko tietojasi kolmansille osapuolille?

Käytämme apuna henkilötietojen käsittelyssä palveluntarjoajia. Olemme tehneet sopimuksellisia järjestelyitä näiden yritysten kanssa varmistaaksemme, että nämä käsittelevät henkilötietoja vain meidän lukuumme. Seuraavia kolmansia osapuolia käytetään Sinun tietojesi käsittelyn yhteydessä:

Palveluntarjoaja Käyttötarkoitus Sijainti
LevelUp Oy LevelUp Oy ylläpitää verkkosivustoamme Suomi
Zoner Oy Zoner Oy toimittaa meille palvelimia, joilla henkilötietojasi säilytetään sekä tallentaa IP-osoitteesi ylläpitotarkoituksiin. Suomi
Paytrail Oy Hyödynnämme tilausten maksamisessa myös ulkopuolisia maksupalveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja: Paytrail Oy. Suomi

Näiden lisäksi käytämme Google Analyticsiä verkkosivujemme analysointiin. Tiettyjä sivuston käyttöön liittyviä tietojasi, kuten IP-osoitteesi välitetään Googlelle, joka tallentaa ne omille palvelimilleen. Lisätietoja Googlen suorittamasta henkilötietojen käsittelystä löydät täältä: http://www.google.com/policies/privacy/

Lue evästeseloste tässä. Muuta evästeasetuksia.

Mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä?

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti, Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien tietojesi käsittelyä:

Oikeus päästä tietoihisi:

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää vahvistus siitä, käsittelemmekö Sinun tietojasi vai emme. Jos käsittelemme Sinun tietojasi, Sinulla on oikeus saada pääsy ja saada kopio tiedoistasi.

Oikeus oikaista tietosi:

Jos arvelet, että tiedot, joita säilytämme ovat virheellisiä tai vanhentuneita, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä oikaisemaan kyseiset tiedot.

Oikeus tulla unohdetuksi:

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinun tietosi, ja me toteutamme pyynnön, paitsi jos meillä on laillinen velvollisuus säilyttää tietoja tai jos meillä on muita päteviä syitä säilyttää niitä. Esimerkiksi jos tarvitsemme joitain tietoja vahvistaaksemme liiketapahtuman tai me puolustaudumme tai valmistaudumme oikeudelliseen vaateeseen.

Oikeus rajoittaa käsittelyä:

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään tietojesi käsittely, esimerkiksi jos tarvitset tietojasi oikeudellisten toimien aloittamista, toimeenpanemista, puolustamista varten ja haluat, että me emme poista sellaisia tietoja säilytysaikojemme mukaisesti.

Oikeus siirtää Sinun tietosi:

Sinulla on oikeus saada tietyt tietosi yleisesti käytössä olevassa, koneluettavassa muodossa, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle.

Oikeus vastustaa käsittelyä:

Tietyissä tilanteissa sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, ja me lopetamme kaiken käsittelyn, paitsi kun uskomme, että meillä on päteviä syitä jatkaa käsittelyä. Voit myös koska tahansa vastustaa käsittelyä, jota me teemme suoramarkkinointia varten.

Oikeus tehdä valitus:

Mikäli koet, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle osoitteessa www.tietosuoja.fi

Kysyttävää?

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai tietoa koskien tätä tietosuojaselostetta tai sinun oikeuksiasi rekisteröitynä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä solar@solar.fi.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday