Tilaus- ja toimitusehdot

Solar-verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Solar verkkokauppa on Solar Kaihdin Oy:n (y-tunnus 1934274-8) verkkokauppa. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimitamme verkkokaupan tuotteita Suomen rajojen sisäpuolelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Solar-verkkokaupan hinnat on merkitty euroina (€). Toimituskulut lisätään voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaus tehdään Solar Kaihdin Oy:n verkkokaupan kautta, osoitteessa www.solar.fi. Asiakas sitoutuu aina tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiin automaattisesti, kun tilaus on tehty.

Maksu

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä valitsemallasi maksutavalla. Maksun voi suorittaa heti tai valita maksutavaksi laskun.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail Alisa Yrityslasku

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Toimitusaika

Vakiotuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-2 viikkoa. Vakiotuotteella tarkoitetaan varastoväreistä valmistettua, mittarajoitusten sisällä pysyvää valikoimastamme löytyvää tuotetta. Mikäli tuote on erikoisvärinen, erikoismallinen tai ylittää mittarajat, ilmoitamme toimitusajan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa on valittavissa vain varastovärejä.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut lisätään voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja lähetyksen painon mukaan. Toimitustapavaihtoehdot tuotteille ovat Matkahuolto, Posti, kotiinkuljetus DB Schenker tai nouto tehtaalta Kalajoelta. Tilauksia voi noutaa tehtaalta arkisin klo 9-15.

Matkahuollon toimituksissa tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan Matkahuollon toimipisteeseen, noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Pienet ja keskikokoiset alle 2 metriä pitkät paketit toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Suuret ja erikoiskokoiset yli 2 metriä pitkät paketit toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen.

Postin toimituskissa tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen tai noutoautomaattiin. Pienet ja keskikokoiset paketit toimitetaan noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Suuret ja erikoispitkät yli 2,4 metriä pitkät paketit toimitetaan Postin pisteeseen.

Hyönteissuojaovia sisältäviin tilauksiin on valittavissa toimitustapa DB Schenker tai nouto tehtaalta pakettien suuren koon vuoksi.

Toimituksen vastaanottaminen

Ennen toimituksen kuittaamista vastaanotetuksi paketit on tarkastettava päällisin puolin kuljetusvaurioiden varalta. Mikäli pakkaus on vaurioitunut, paketin tuotteiden kunto on tarkastettava. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, Matkahuollolta tai Postilta tulee pyytää merkintä vauriosta rahtikirjaan. Ilmoitukset kuljetusvaurioista tulee lähettää viipymättä sähköpostilla osoitteeseen solar@solar.fi.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteemme valmistetaan tilauksen mukaisesti mittatilaustyönä, pois lukien varaosat. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Mittatilaustyönä valmistettavien tuotteiden tilauksella ei ole peruutusoikeutta tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

Solar-verkkokaupasta erikseen tilattavien varaosien kohdalla kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Solar Kaihdin Oy ei korvaa varaosatuotteiden palauttamisesta aiheutuvia kustannuksia.

Reklamaatio

Reklamaatiosta on ilmoitettava viipymättä Solar Kaihdin Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen solar@solar.fi.

Takuu

Mittatilaustyönä valmistetuilla SOLAR-vakiotuotteilla on viiden vuoden takuu. Asiakkaan on tutustuttava tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja takuuehtoihin.

Erikseen tilatuilla varaosilla ei ole takuuta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on tutustuttava tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Erikoistuotteet

Erikoistuotteiden toimitusaika on pidempi kuin vakiotuotteiden, eikä niitä voi tilata verkkokaupan kautta. Erikoistuotteista tulee pyytää aina tarjous erikseen. Erikoistuotteella tarkoitetaan erikoisväristä, mittarajoista poikkeavaa tai jonkin muun kuin neliön tai suorakulmion muotoista tuotetta.

Tuotteiden mitoitus ja valmistusmitat

Verkkokaupassa on ilmoitettava aina tuotekohtaisesti pyydetyt mitat millimetreinä. Ilmoitettava mitta voi olla aukkomitta tai valmistusmitta. Tilauksessa ilmoitettava mitta on kirjoitettu mittakentän alapuolelle verkkokauppamme tuotteissa. Aukkomitta voi olla eri kuin valmistusmitta. Teemme aukkomittoihin tarvittavat vähennykset tai lisäykset saadaksemme tuotteelle valmistusmitat.

Riitojen ratkaiseminen

Jos ostajan tekemä virheilmoitus ei johda erimielisyyden ratkaisemiseen, ostaja voi ottaa yhteyttä oman kuntansa kuluttajaneuvojaan, joka voi selvitellä ja sovitella asiaa kuluttajan puolesta.

Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on oikeus saattaa tavaran virhettä ja takuuehtoja koskeva riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Jos riita viedään tuomioistuimeen, se käsitellään kuluttajan kotipaikan käräjäoikeudessa.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday