5 vuoden Solar-takuu

SOLAR Sun -vekkikaihdin

Poista

UUTUUS!
SOLAR Sun on ikkunalasien väliin asennettava vekkikaihdin

SOLAR Sun on ikkunan väliin asennettava vekkikaihdin, jolla voidaan korvata perinteiset sälekaihtimet. Vekkikaihdin on näyttävä sisustuselementti ja sopii hyvin yhteen myös värisävyiltään SOLAR Moon -pimennysverhon kanssa. Voit valita vaikkapa makuuhuoneisiin SOLAR Moon -pimennysverhot ja muualle talon avautuviin ikkunoihin SOLAR Sun -verhot. SOLAR Sun -verho on peittävä ja antaa näkösuojan, mutta läpäisee kuitenkin valoa noin 50 %.

SOLAR Sun toimii näkösuojan lisäksi myös eristeenä sekä kylmää että lämmintä vastaan, esimerkiksi heijastaen lähes 90 % auringon lämpösäteilystä takaisin ulos.

Helppokäyttöistä verhoa ohjataan yhdellä puitteen pinnassa olevalla nupilla!

Verhon kennokangas – toimiva lisäeriste

SOLAR Sun -verhossa käytettävä DUETTE-kennokangas on 100% polyesteria. Kennokangas toimii myös ikkunan lisäeristeenä parantaen ikkunan lämmöneristävyyttä 27 %.

Kankaan huoneeseen näkyvän sisävärin voit valita tilausvaiheessa useasta eri vaihtoehdosta. Kaikki kankaat ovat ulospäin valkoisia (0201 Swan).

Verhot valmistetaan mittojen mukaan juuri sinun ikkunaasi sopivaksi

Toimi näin: Lue mittausohjeet ja mittaa lasituslistojen ulkoreunojen leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. SOLAR Sun -vekkiverhon pystyt itse asentamaan ikkunalasin väliin. Verho asentuu ikkunalasien väliin samaan tapaan kuin sälekaihtimet, asennusohjeet tulevat tuotteen mukana ja ovat myös ladattavissa tältä sivulta.

Tuote soveltuu yleisimmin käytössä oleviin MSE-ikkunoihin eli ikkunoihin, joissa on sisäänaukeava kaksipuitteinen ikkuna (sisäpuitteessa kaksinkertainen eristyslasi).

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Ominaisuudet

Fixé

Fixé on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaalina 100% polyesterikangas. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Tuotetiedot

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteet alumiinia. Ohjainkiskot maalattua alumiinia, värivaihtoehdot valkoinen, harmaa ja musta. Parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä 27%. Auringon lämpösäteilystä heijastuu ulos 86%. SOLAR Sun -vekkiverhon tilantarve ikkunan välitilassa 35 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 2500 mm
  • minimikorkeus 60 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm

Pintaosien värivaihtoehdot

  • Valkoinen
  • Beige
  • Musta
  • Ruskea
  • Tummanharmaa
  • Vaaleanharmaa

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOLAR Sun -vekkikaihdin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.