Tyylikäs hyönteisaovi pitää pörriäiset pihalla

Solar Kaihtimen hyönteisoven avulla tuuletat kotisi tai mökkisi nopeasti ja helposti ja pidät epätoivotut ötökät pihalla.

Hyönteissuojaovea on helppo käyttää

”Mökillä yksi mukavimmista asioista on ehdottomasti saunominen”, toteaa Sami, raapaisee tulitikun ja heittää sen saunan pesään. Koivuklapit syttyvät iloisesti räiskähtäen.

Nelihenkisen perheen isä käy mökillä ollessaan mielellään vaimonsa tai lastensa kanssa lenkillä tai pyöräilemässä Kalajoen rantaisissa hiekkamaastoissa. Urheilun päälle on kiva mennä saunomaan.

”Halusimme mökillemme puulämmitteisen kiukaan, jotta löylyt ovat pehmeät ja miellyttävät. Saunomisen välissä käymme vilvoittelemassa terassilla tai pulahdamme paljuun.”

Saunasta terassille kuljetaan saunahuoneen kautta, joka toimii niin pukutilana, vanhemman lapsen nukkumapaikkana kuin vierasmajanakin.

”Oviaukossa olevan kätevän Solar Kaihtimen hyönteissuojaoven avulla tila ei kuumene liikaa eivätkä hyttyset ja muut öttiäiset pääse huoneeseen.”

Hyönteisoven saa mittojen mukaan sivuunrullautuvana mallina

Remonttitaitoisena miehenä Sami asensi saunamökin hyönteissuojaoven itse.

”Asentaminen on helppoa kenelle tahansa. Hyönteissuojaovi laitetaan karmin pintaan ja kiinnitetään ruuveilla paikoilleen. Ovea on myös helppo käyttää. Se avataan kahvasta ja vedetään toiseen reunaan, jossa on magneetti, mihin se tarttuu kiinni.”

Yleisin hyönteissuojaoven malli on Solar Hyönteisovi, jonka voi tilata joko yhden oven levyisenä tai leveämpänä pariovimallina eli SOLAR Hyönteisovi tupla -mallina.

”Hyönteissuojaovi pystyy olemaan paikoillaan kesät talvet eikä sitä tarvitse välillä irrottaa”, Sami kertoo.

Kaikki Solar Kaihtimen hyönteissuojaovet valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan omien mittojen mukaan, joten se sopii paikalleen juuri eikä melkein.

Hyönteissuojaoven avulla tuuletus onnistuu

Hyönteissuojaovi on tyylikäs valinta.

Samin lämmittämä sauna alkaa olla kohta valmiina. Pian pääsee saunaan ja vilvoittelemaan löylyjen välissä terassille.

”Ja jos on kiire pihalle ja paljuun ja hyönteissuojaoveen sattumalta törmää, ovi räpsähtää auki eikä mene rikki”, naurahtaa Sami. Sekin on kuulemma itse testattu.

Koska hirsirakenteinen, parikymmenneliöinen saunamökki lämpenee löylyjen myötä helposti, tila on myös helppo tuulettaa saunan jälkeen hyönteissuojaoven avulla.

”Näin mökissä nukkuvien yöunetkin ovat turvattu.”

Tutustu valikoimaamme!

Katso video hyönteissuojaovesta Samin ja Anun kesämökiltä!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday