Hyönteissuojaovet

Hyttysovet eli hyönteissuojaovet sopivat kotiin, mökille ja vapaa-ajan asuntoihin pitämään ötökät loitolla silloin, kun ulko-ovi tai terassille tai parvekkeelle johtava väliovi halutaan pitää auki. Hyttysovi on tyylikäs ja huomaamaton valinta. SOLAR-hyönteisovet valmistetaan mittojen mukaan, ja juuri siksi ne sopivat täydellisesti paikalleen.

 • SOLAR Hyönteisovi XL

  SOLAR Hyönteisovi XL on verkollinen ovi, jossa ei ole laisinkaan alakynnystä. Kynnyksetön hyönteisovi sopii käytettäväksi esteettömiin koteihin ja liukuoviin. Laadukkaan ja tiheän verkon ansiosta voit tuulettaa kodin helposti ilman sisään pyrkiviä hyönteisiä.

  Hyönteisovi XL asennetaan aina karmin sisälle eli oviaukkoon. Jos hyönteisovi asennetaan liukuoveen, niin kiinnitys ei tule huoneen puolelle, vaan ulos.

 • SOLAR Hyönteisovi

  SOLAR Hyönteisovi on sivuun rullautuva laadukas hyttysverkko, joka sopii lähes kaikkiin ulko-oviin. Hyönteisovi on suunniteltu kodin tuuletusta varten, samalla estäen hyttysten ja muiden itikoiden pääsyn sisätiloihin.

  Hyönteisoven voi asentaa kahteen eri kohtaan eli oven karmin päälle tai sen sisälle eli aukkoon. Tarkista oikea asennuskohta alempaa tuotetiedoista.

 • SOLAR Hyönteisovi tupla

  SOLAR Hyönteisovi tuplassa on yhdistettynä kaksi laadukasta sivuun rullautuvaa hyttysverkkoa eli se on pariovi. Modernin hyönteisoven avulla saat raikkaan ulkoilman virtaamaan kotiisi ilman sisään pyrkiviä hyönteisiä.

  Hyönteisovi tupla asennetaan karmin päälle tai karmin sisälle eli aukkoon. Tarkista asennuskohta alempaa tuotetiedoista.