Kattoverho PB20

Vekkikaihdin parvekkeiden ja terassien lasikattoon

 • Mittausohje
  200-1500 mm.
  200-4000 mm.
  Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Alk. 245,67 
Tuotetiedot

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

PB20-malli on kattoikkunoihin ja -laseihin sopiva vekkikaihdin. Verho on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Verhossa on siis kaksisuuntainen liike ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Vekkikaihtimen pituudelta kulkee ohuet vaijerit, jotka tukevat kaihdinta ja pitävät kankaan suorassa.

Asennusvaihtoehtoina syvennys-asennus päätypalkilla varustettuihin lasikattoihin tai sivukiinnitys päätypalkittomiin lasikattoihin. Verkkokauppamme kautta tilattujen kattoverhojen mukana toimitetaan erillinen säätötanko johteessa olevaan käyttökahvaan.

Tutustu myös tuotekuvastoihin: SOLAR vekkikaihtimet DUETTE-kennokankaalla sekä SOLAR parveke- ja terassiverhot

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.


Kattoverhon mitat

 • minimileveys 200 mm
 • maksimileveys 1500 mm
 • minimikorkeus 100 mm
 • maksimikorkeus 4000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kattoverho PB20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.