Näin pidät hyttyset pois sisätiloista 

Kesän korvilla moni suomalainen alkaa valmistautua taisteluun hyttysiä ja muita ötököitä vastaan. Erityisesti, kun lämpimät säät houkuttelevat pitämään ikkunoita ja ovia auki.  

Monet kääntyvätkin hyönteissuojien puoleen pitääkseen nämä kutsumattomat vieraat kodin tai mökin ulkopuolella. Mutta millainen hyönteissuoja pitää inisevät hyttyset tehokkaimmin loitolla? 

Laadukas hyttysverkko 

Hyttyset pysyvät loitolla, kun ikkunat ja ovet varustetaan hyvin tiivistetyillä hyönteissuojilla. Tämä mahdollistaa tuuletuksen ilman pelkoa siitä, että kotona joutuisi kohtaamaan iniseviä vierailijoita.  

Laadukas hyttysverkko tarjoaa tehokkaan suojan hyttysiä ja muita ötököitä vastaan, mahdollistaen samalla raittiin ilman virtauksen kotiisi. Kestävästä materiaalista valmistetut suojat ovat pitkäikäisiä ja kestävät Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ikkunaan asennettaviin hyönteissuojiin on mahdollista saada myös allergikkoja ilahduttavia ominaisuuksia, kuten siitepölysuojattu verkko, joka on erityisen hyödyllinen pahimpaan siitepölyaikaan. 

Hyttysverkot auttavat tuulettamaan sisäilmaa kesällä, pitäen samalla hyttyset, kärpäset ja muut hyönteiset poissa. 

Ikkunan aukkoon metallinen hyönteisverkko

Hyönteissuojat mökillä 

Kesämökin rauhallinen tunnelma voi muuttua hetkessä häiritsevien hyttysten invaasion takia. Hyönteissuojat tarjoavat ratkaisun, joka helpottaa elämää myös vapaa-ajan asunnossa. 

“Meillä on tuollainen hyönteissuojaovi, että voi mennä saunan jälkeen vilvoittelemaan ja hyönteissuojaovi pitää ötökät pihan puolella”, kertoo Sami. Samalla hän täydentää, että saunomisen jälkeen saunamökkiä voi myös helposti tuulettaa hyönteissuojaoven ansiosta, jotta vieraat voivat majoittua siellä mukavasti. 

Katso video YouTubesta

Mittatilaustyönä valmistetut hyönteisovet ja -verkot istuvat kaiken kokoisiin ikkunoihin ja oviin täydellisesti. Asentamisen jälkeen pääsee nauttimaan kesäpäivistä ilman ötököistä koituvaa harmia sisätiloissa. Hyönteisovien ansiosta ovia voidaan pitää vapaasti auki, jolloin kesäilma pääsee virtaamaan sisälle viilentäen mökin sisäilmaa. 

Kestävät tuotteet takaavat, että voit huoltaa ja tarvittaessa korjata ne helposti, joten ne palvelevat sinua monen kesän ajan. Satsaamalla laadukkaaseen ja helposti huollettavaan tuotteeseen, ei joka kesä tarvitse painia saman ongelman äärellä.  

Huomioi nämä kodin hyönteissuojia valitessa 

Kesän lähestyessä kannattaakin harkita, millainen hyönteissuoja sopii parhaiten omaan kotiisi, ottaen huomioon niin asennuksen helppouden, materiaalin kestävyyden kuin huollettavuudenkin.  

Ota nämä seikat huomioon hyönteissuojia valitessa: 

  • Varmista kestävät rakenteet. Alumiinikehyksiset rakenteet ovat korroosionkestäviä, pitkäikäisiä ja pitävät verkon varmasti paikallaan. 
  • Valitse omiin tarpeisiisi sopiva verkko. Täytyykö verkon kestää myös siitepöly tai kissan kynnet? 
  • Satsaa tiiviiseen suojaan. Mittatilaustyönä valmistetut tuotteet sopivat täydellisesti paikalleen eivätkä päästä ötököitä reunoilta läpi. 
  • Helppo kiinnitysmekanismi tekee asennuksesta ja irrottamisesta helppoa. 
  • Panosta pitkäikäisyyteen. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, eikä saman ongelman kanssa tarvitse kamppailla joka kesä.  
  • Huollettavuus pidentää tuotteen ikää. Helppo puhdistus ja mahdollisuus korjata rikkoutunut verkko pidentävät tuotteen käyttöikää. 
  • Sopiva tuote tarkoitukseen: haluatko suojata ikkunan vai oven – vai mahdollisesti molemmat?  
Hyttysverkko ikkunaan
Kehystetty hyönteisverkko on huomaamaton ja sopii täydellisesti paikalleen.

Korkealaatuiset materiaalit varmistavat hyönteissuojien optimaalisen toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Hyönteissuojien käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta, ja ne on suunniteltu palvelemaan pitkään.

Asennusprosessin helppous on myös merkittävä hyödyke. Itseasennettavat mallit säästävät sekä aikaa että vaivaa, ja järjestelmät, jotka voi helposti irrottaa talveksi tai puhdistusta varten, lisäävät käyttömukavuutta. Tutustumalla erilaisiin vaihtoehtoihin ja valitsemalla laadukkaan tuotteen, voit maksimoida kodin mukavuuden ja nauttia kesäkaudesta ilman hyönteishäiriöitä.

Solar rulla hyönteissuoja oveen.
Laadukas hyönteisovi on tehty joustavasta verkosta ja kestää käyttöä.

Nauti lämpimistä kesäilloista ja raikkaasta läpivedosta ilman huolia. Kevyesti asennettavien hyttysverkkojen ja joustavien hyönteisovien avulla voit nauttia kodin ja mökin avoimista ikkunoista sekä ovista täysin rinnoin. Tämä kesä on sinun, ilman hyttysten ininää ja puremia! 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday