5 vuoden Solar-takuu

SOLAR sandy -hyönteispuite allergiaverkolla

Arvostelu: 4.8/5

4.75 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
120-1600mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
120-2000mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 34,13 

Siitepöly voi aiheuttaa allergisille useita oireita. Siitepölykaudella tämä allergiaverkko mahdollistaa ikkunoista tuuletuksen, tehokkaan siitepölysuojan pitäen. Allergiaverkko antaa paremman mahdollisuuden tuulettaa ikkunoiden kautta siitepölykaudellakin. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä ja suodattaa myös huomattavan määrän katupölystä.

SOLAR sandy -hyönteissuojat sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyttysverkko ikkunaan mahdollistaa raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi ilman pörriäisiä!

Hyönteispuitteiden kehys on polttomaalattua alumiinia ja kestää siten erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. Verkko on läpinäkyvä, vesipestävä ja päästää ulkoilman virtaamaan huoneeseen. Hyönteispuitteessa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan. Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Toimi näin: Lue alta mittausohjeet ja mittaa ikkuna-aukon leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. Jos ikkunan valmistaja on tiedossa, valitse oikea vaihtoehto alasvetovalikosta. Huoneen puolelta asennettaviin hyönteispuitemalleihin HP1 ja HP3 teemme aukkomittoihin tarvittavat ikkunanvalmistajakohtaiset vähennykset tai lisäykset valmistusmittojen saamiseksi. Jos ikkunan valmistaja ei ole tiedossa, mutta ikkunan ulkopuolelta on mahdollista asentaa hyönteispuite, valitaan vaihtoehdoista muut ikkunatyypit. Muihin ikkunatyyppeihin voi asentaa HP4-hyönteispuitteen ikkuna-aukon päälle, kokonaan ikkunan ulkopuolelle ruuvattuna.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Tutustu lisäksi myös hyönteissuojaoviin!

Tästä pääset lukemaan artikkelin hyönteissuojista.

Tuotetiedot

Kehykset ovat pulverimaalattua alumiinia. Lisävalintana erikoisvahva verkko, allergiaverkko tai alumiiniverkko. Kestävin verkko on erikoisvahva extra-verkko.

Hyönteispuitteen sivun ylittäessä 1600 mm, puitteen keskelle lisätään 26 mm leveä välituki. Välituki on välttämätön suuren alumiinikehän tueksi. Välituki on väriltään musta RAL 9005, sillä se on lähimpänä verkon väriä.

Hyönteissuojan mitat

 • minimileveys 120 mm
 • minimikorkeus 120 mm
 • maksimikoko 2 m²

Verkkojen ominaisuudet

Normaali verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Silmäkoko on 1 mm.

Allergiaverkko on polyesteripunosta. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä. Verkko on silmäkooltaan erittäin tiheä.

Alumiiniverkko on valmistettu maalatusta alumiinista. Silmäkoko on 1 mm.

Erikoisvahva verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää tummemmalta kuin muut verkot. Erikoisvahva extra-verkko on verkoistamme kestävin. Silmäkoko on 1 mm.

Kaikkien verkkojen väri on läpinäkyvyyden vuoksi tummanharmaa. Kaikki hyönteisverkot ovat vesipestäviä.

 1. Aida Turha

  Ensinäkemältä tuote vaikuttaa laadukkaalta ja tulivat mittausohjeiden mukaisilla mitoilla (eli sopii) . Mukana tulleet asennusohjeet (HPRK, asennustapa HP3-lankajousi) olettavat, että asennettavassa ikkunassa saranat ovat sivuilla, mikä ei ollut meidän tapaus. Ohjeet eivät siis pitäneet lainkaan paikkaansa mikä teki asennuksesta epäselvää. Paketin mukana tulleet lisäosat putoilivat hukkaan, kun eivät pysyneet tiukasti paikoillaan. Pisteet tulevat tuotteen laadusta. Huonot ohjeet pudottivat tuon yhden tähden verran viidestä, ehkä voisi pudottaa jopa 2 pistettä. Suosittelen valmistajalle ohjeiden täydentämistä – siten että annatte eri ohjeet ikkunoille, jossa on saranat ylhäällä, sivulla ja alhaalla.

 2. Matti Dikert

  Täydet pisteet tuotteesta,toimitusajasta ja toimituksesta. Erinomaista osaamista.

 3. Jenni

  Helppo asentaa, juuri oikean kokoinen.

 4. timo jokela (varmistettu kirjoittaja)

  nopea toimitus

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.