Hyttysovi tilaan kuin tilaan

Hyttysovi pitää hyttyset ja muut ötökät pihan puolella, ja saat nauttia rauhallisista yöunista ilman itikan ininää korvissasi. Laajasta valikoimastamme löydät asuntoosi sopivan hyönteissuojaoven.

käsi avaa hyttysovea

Hyttysovi säästää hermojasi niin kotona kuin kesäpaikallakin. Jos ötökät ovat riesana, hyttysoven avulla voit tuulettaa asuntosi ilman pelkoa siitä, että talo tai saunamökki on illan tullen ja nukkumaan mennessä täynnä kutsumattomia vieraita. Löydät omaan oveesi täydellisesti sopivan hyttysovivaihtoehdon laajasta valikoimastamme.

Yleisin asennuspaikka hyttysovelle on parvekkeen tai terassin ovi, mutta hyttysovi voidaan asentaa myös kodin pääoveen.

Sivuunrullautuva hyttysovi oven karmiin tai aukkoon

Yleisimmät mallimme ovat yhden oven levyiset hyttysovet, joista löydät vaihtoehdot sekä ovenkarmin pintaan että ovenkarmin aukkoon asennettavana.

Hyönteissuojaovi SOLAR rulla SR2 rullautuu sivulle ja asennetaan ovenkarmin pintaan, jolloin kulkuaukko ovessa ei juurikaan pienene. Ja koska hyönteissuojaovi valmistetaan aina ovesi mittojen mukaan, se istuu oviaukkoon kuin hansikas käteen.

SR2 on helppo ja turvallinen käyttää, koska ovi rullautuu automaattisesti sivulle, jos siihen törmää. Ehkä juuri tämän vuoksi SR2 onkin suosituin hyttysovemme? Toki myös oven yksinkertainen asentaminen ja helppokäyttöisyys puoltavat ykkössijaa.

Myös hyönteissuojaovi SOLAR rulla SR1 on sivulle rullautuva, mutta toisin kuin ovimalli SR2, SR 1 asennetaan ovenkarmin aukkoon. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi kaksilehtisiin oviin.

Sopivia hyttysovia myös parioviin

Jos asunnossani on pariovet, kahden oven levyiset hyttysovet ovat vastaus hyttysongelmaasi. Parioviin sopivia hyttysovia löytyy niin ikään ovenkarmin pintaan kuin ovenkarmin aukkoonkin asennettavina.

Hyönteissuojapariovi SOLAR rulla SR4 on ovenkarmin pintaan asennettava pariovellinen malli ja hyönteissuojapariovi SOLAR rulla SR3 on ovenkarmin aukkoon asennettava pariovellinen malli. Myös pariovelliset mallit kelautuvat automaattisesti sivulle, jos oviin törmätään.

Pikkusisartensa tavoin hyttysovet SR4 ja SR3 ovat simppeleitä asentaa ja mukavia käyttää. Kuten muutkin hyttysovet, teemme myös pariovelliset mallit täysin sinun parioviesi mittojen mukaan.

Valmistamme kaikki SOLAR rulla -hyönteissuojaovemme kestävistä materiaaleista. Kehykset ovat pulverimaalattua tai anodisoitua alumiinia, ja verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paikoilleen asennettuina hyttysovia ei melkein edes huomaa.

SOLAR sarana -hyönteissuojaovi sopii hyvin lapsi- ja lemmikkiperheille

SOLAR sarana -hyönteissuojaovi sopii erityisen hyvin talouteen, jossa on lapsia ja/tai kotieläimiä – he kun eivät osaa sulkea ovea perässään. Saranallinen hyttysovi asennetaan ovenkarmin pintaan. Ovessa olevat jousisaranat vetävät oven automaattisesti kiinni, kun siitä kuljetaan.

Myös SOLAR sarana -hyttysovi valmistetaan ovesi mittojen mukaan. Hyönteisoven kehykset ovat pulverimaalattua tai anodisoitua alumiinia. Verkko on joko muovinpinnoitettua lasikuitua tai erikoisvahvaa extra-verkkoa, joka sopii erityisen hyvin lemmikkitalouksiin.

Päädytpä hankkimaan oveesi joko SOLAR sarana -hyttysoven tai SOLAR rulla -hyttysoven, et kadu ostostasi. Saat tuotteen mukana selkeät, kuvalliset asennusohjeet, joiden avulla onnistut varmasti.

Pidetään pörriäiset yhdessä pihalla. Tutustu hyttysoviimme!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday