Hyttysovi tilaan kuin tilaan

Hyttysovi pitää hyttyset ja muut ötökät pihan puolella, ja saat nauttia rauhallisista yöunista ilman itikan ininää korvissasi. Laajasta valikoimastamme löydät asuntoosi sopivan hyönteissuojaoven.

käsi avaa hyttysovea

Hyttysovi säästää hermojasi niin kotona kuin kesäpaikallakin. Jos ötökät ovat riesana, hyttysoven avulla voit tuulettaa asuntosi ilman pelkoa siitä, että talo tai saunamökki on illan tullen ja nukkumaan mennessä täynnä kutsumattomia vieraita. Löydät omaan oveesi täydellisesti sopivan hyttysovivaihtoehdon laajasta valikoimastamme.

Yleisin asennuspaikka hyttysovelle on parvekkeen tai terassin ovi, mutta hyttysovi voidaan asentaa myös kodin pääoveen.

Sivuunrullautuva hyttysovi oven karmiin tai aukkoon

Yleisimmät mallimme ovat yhden oven levyiset hyttysovet, joista löydät vaihtoehdot sekä ovenkarmin pintaan että ovenkarmin aukkoon asennettavana.

SOLAR Hyönteisovi rullautuu sivulle ja asennetaan ovenkarmin pintaan, jolloin kulkuaukko ovessa ei juurikaan pienene. Ja koska hyönteissuojaovi valmistetaan aina ovesi mittojen mukaan, se istuu oviaukkoon kuin hansikas käteen.

Hyönteisovi on helppo ja turvallinen käyttää, koska ovi rullautuu automaattisesti sivulle, jos siihen törmää. Ehkä juuri tämän vuoksi se onkin suosituin hyttysovemme? Toki myös oven yksinkertainen asentaminen ja helppokäyttöisyys puoltavat ykkössijaa.

Myös karmin aukkoon asennettava mallin hyvä vaihtoehto sellaisiin oviin, jotka ovat kaksilehtisiä eli oviaukossa on kaksi ovea.

Sopivia hyttysovia myös parioviin

Jos asunnossasi on pariovet, kahden oven levyiset hyttysovet Eli SOLAR Hyönteisovi tupla ovat vastaus hyttysongelmaasi. Parioviin sopivia hyttysovia löytyy niin ikään ovenkarmin pintaan kuin ovenkarmin aukkoonkin asennettavina. Myös pariovelliset mallit kelautuvat automaattisesti sivulle, jos oviin törmätään.

Pikkusisartensa tavoin SOLAR Hyönteisovi tuplat ovat simppeleitä asentaa ja mukavia käyttää. Kuten muutkin hyttysovet, teemme myös pariovelliset mallit täysin sinun parioviesi mittojen mukaan.

Valmistamme kaikki SOLAR Hyönteisovemme kestävistä materiaaleista. Kehykset ovat pulverimaalattua tai anodisoitua alumiinia, ja verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paikoilleen asennettuina hyttysovia ei melkein edes huomaa

Päädyitpä hankkimaan kumman tahansa, et kadu ostostasi. Saat tuotteen mukana selkeät, kuvalliset asennusohjeet, joiden avulla onnistut varmasti.

Voit katsoa mittaus- ja asennusvideon myös painamalla tästä.

Pidetään pörriäiset yhdessä pihalla. Tutustu hyttysoviimme!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday