Vekkikaihtimet sulautuvat osaksi sisustusta omakotitalon suurilla ikkunapinnoilla

Tässä Ylivieskassa sijaitsevassa omakotitalossa suuret ikkunat ja liukuovet päästävät kauniin luonnonvalon virtaamaan kodin yhdistettyyn olohuone- ja ruokailutilaan. Ikkunoiden takana avautuu vehreä näkymä pihalle ja läheiselle pellolle tuoden luonnon osaksi kotia. Liukuovien kautta kulkeminen terassille onnistuu vaivatta.

Vaikka suuret lasipinnat ovat tärkeä osa tämän kodin henkeä, kaivattiin kotiin mahdollisuus estää häikäisy silloin, kun aurinko paistaa suoraan sisään. Suuret ikkunat vaativat kaihtimet, jotka asettuvat tarkasti paikoilleen ja joiden käyttö onnistuu saumattomasti koosta huolimatta.

Näiden tarpeiden pohjalta tähän kohteeseen asennettiin SOLAR vekkikaihdin liukuoveen, joka on ylhäältä ja alhaalta säädettävä malli. Ikkunoihin puolestaan valittiin perinteisesti vain alareunasta aukeava SmartCord vekkikaihdin.

Suuriin ikkunoihin sopiva SOLAR SmartCord vekkikaihdin parantaa kodin akustiikkaa

SOLAR SmartCord vekkikaihdin on suunniteltu erityisesi suuriin kiinteisiin ikkunoihin, joita ei voi avata. Kaihtimet asennetaan lasin pintaan huomaamattoman, ikkunapuitteen ylälaitaan kiinnitettävän yläjohteen avulla. Vekkikaihtimen yksi parhaista puolista on se, että se sulautuu osaksi sisustusta. Tässä kohteessa ikkunoiden mustat puitteet myös kehystävät kaihtimia kauniisti.

Muita SOLAR SmartCord vekkikaihdinten ominaisuuksia:

  • Nostetaan ja lasketaan sisäänkelautuvalla vetonarulla, joka on lapsi- ja lemmikkiturvallinen
  • Tasaava huoneen lämpötilaa pitäen helteen ulkopuolella kesäisin ja viiman ulkopuolella talvisin
  • Kangaspinta parantaa tilan akustiikkaa ja ehkäisee kaikumista suurissakin huoneissa

Liukuoviin sopivat vekkikaihtimet tekevät ovien käytöstä mukavaa

Liukuoviin asennettavat vekkikaihtimet asennetaan myös ikkunan lasipintaan. Näitä kaihtimia voidaan säätää sekä ylä- että alareunasta, mikä tekee valon määrän säätelystä todella helppoa. Vekkikaihtimet liikkuvat ovien mukana, jolloin liukuovien käyttö onnistuu tavalliseen tapaan kaihtimista huolimatta.

SOLAR liukuovien vekkikaihtimissa on useita kauniita sävyvaihtoehtoja. Tähän kotiin kankaaksi valittiin 1-kerroksinen perusmallin läpikuultava vekkikangas.

Kiinnostuitko vekkikaihtimista? Tutustu SOLAR-vekkikaihdinvalikoimaan!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday