Vekkikaihtimet modernin puutalon kippi-ikkunoihin

Vekkikaihtimet voidaan asentaa myös kippi-ikkunoihin, jotka ovat tuttu näky Keski-Euroopassa, mutta hieman harvinaisempi Suomessa. Tästä modernista puutalokohteesta kippi-ikkunat kuitenkin löytyvät. Kippi-ikkunat on sivualasaranoitu. Tämä tarkoittaa sitä, että ikkunassa on saranat myös myös alalaidassa. Näin tuulettaminen ikkunan kautta onnistuu yläreunaa raottamalla.

Kippi-ikkunoihin asennettiin ylhäältä ja alhaalta säädettävät vekkikaihtimet. Tämä vekkikaihdinmalli asennetaan ikkunalasin pintaan. Kaihdinta voidaan säätää saumattomasti sekä ylhäältä että alhaalta. Pinta-asennuksen ansiosta kippi-ikkunaa voidaan käyttää normaaliin tapaan.

Kippi-ikkunoiden lisäksi tässä kodissa on myös kiinteitä ikkunoita. Kiinteitä ikkunoita ei voida avata ja tällöin pinta-asennettavat vekkikaihtimet ovat myös tähän ikkunamalliin sopiva valinta. Kiinteisiin ikkunoihin päädyttiin kuitenkin valitsemaan perinteinen vetonarulla säädettävä kaihdinmalli.

Pimennyskankainen vekkikaihdin takaa paremmat yöunet

Puutalon makuuhuoneeseen haluttiin valita pimennyskankaiset vekkikaihtimet. Pimennyskaihtimet ovat tehokkain ja tyylikkäin tapa pimentää makuuhuone mahdollisimman tehokkaasti, mikä takaa paremmat yöunet. Myös pimennyskaihtimet asennettiin pinta-asennuksena kodin makuuhuoneen pari-ikkunoihin. Ikkunalasien kapeus ei ollut esteenä pimennyskaihdinten valinnalle, sillä SOLAR-pimennyskaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Pimennyskankaisella vekkikaihtimella on myös muita hyviä ominaisuuksia

Pimennyskaihtimet eivät pelkästään paranna yöunien laatua, vaan parantavat myös muutoin asumismukavuutta.

  • Kaksikerroksinen kennokangas parantaa puutalokodin energiatehokkuutta eristäen talvisin kylmältä ja kesällä auringon paahteelta
  • Polyesterikangas kestää pyyhinnän kostealla, joten tahrat voidaan tarvittaessa puhdistaa helposti kaihdinten pinnalta
  • 4 kauniista sävyvaihtoehdosta löytyy sopiva jokaiseen sisustukseen – tässä puutalokohteessa väriksi valikoitui musta, joka on kankaista tehokkaimmin pimentävä
  • Kaihtimia säädetään käsin tai erillisellä säätökepillä eikä esiin ei jää roikkuvia naruja, jotka voisivat olla vaarallisia lapsille ja lemmikeille.

Kiinnostuitko vekkikaihtimista? Tutustu SOLAR-vekkikaihdinvalikoimaan!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday