5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB24-15

Arvostelu: 4/5

4.00 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
150-1800mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
100-2400mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 131,17 

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa.

StrainRise BB24-15 vekkikaihdinta voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa huoneeseen, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! Tämä malli eroaa BB24-mallista siten, että johteet ovat 15 mm leveät. Johteissa ei ole erillisiä säätökahvoja, vaan johde on muotoiltu käyttöä varten. BB24-15-malli soveltuu erityisesti liukuoviin, mutta myös ikkunoihin sekä PVC-ikkunoihin. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi PLISEE-kankaiden kanssa.

Ominaisuudet

Lumina Sheer Dust Block

PLISEE-kangas Lumina Sheer on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on läpikuultava, valon läpäisevyys on noin 75 %. Kangaspakan leveys 20 mm.


Crêpe

PLISEE-kangas Crêpe  on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa. Johteiden materaali on alumiini. Johteiden leveys 15 mm.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1800 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm
  1. Juhani Vanhala (varmistettu kirjoittaja)

    Näppärä verho, helppo asentaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.