5 vuoden Solar-takuu

SOLAR sandy -hyönteispuite vakioverkolla

Arvostelu: 4.5/5

4.50 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
120-1600mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
120-2100mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 34,13 

Tämä vakioverkko on yleisimmin valittu verkkovaihtoehto. Verkko on muovipinnoitettua lasikuitua ja kestää muuten normaalin käytön, lukuun ottamatta ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita. Suosittelemme poistamaan verkot ikkunoista hyönteiskauden ulkopuolella, ulkoisten tekijöiden aiheuttamien vaurioiden välttämiseksi.

SOLAR sandy -hyönteissuojat sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyttysverkko ikkunaan mahdollistaa raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi ilman pörriäisiä!

Hyönteispuitteiden kehys on polttomaalattua alumiinia ja kestää siten erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. Verkko on läpinäkyvä, vesipestävä ja päästää ulkoilman virtaamaan huoneeseen. Hyönteispuitteessa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan. Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Toimi näin: Lue alta mittausohjeet ja mittaa ikkuna-aukon leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. Jos ikkunan valmistaja on tiedossa, valitse oikea vaihtoehto alasvetovalikosta. Huoneen puolelta asennettaviin hyönteispuitemalleihin HP1 ja HP3 teemme aukkomittoihin tarvittavat ikkunanvalmistajakohtaiset vähennykset tai lisäykset valmistusmittojen saamiseksi. Jos ikkunan valmistaja ei ole tiedossa, mutta ikkunan ulkopuolelta on mahdollista asentaa hyönteispuite, valitaan vaihtoehdoista muut ikkunatyypit. Muihin ikkunatyyppeihin voi asentaa HP4-hyönteispuitteen ikkuna-aukon päälle, kokonaan ikkunan ulkopuolelle ruuvattuna.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Tutustu lisäksi myös hyönteissuojaoviin!

Tästä pääset lukemaan artikkelin hyönteissuojista.

Tuotetiedot

Kehykset ovat pulverimaalattua alumiinia. Lisävalintana erikoisvahva verkko, allergiaverkko tai alumiiniverkko. Kestävin verkko on erikoisvahva extra-verkko.

Hyönteispuitteen sivun ylittäessä 1600 mm, puitteen keskelle lisätään 26 mm leveä välituki. Välituki on välttämätön suuren alumiinikehän tueksi. Välituki on väriltään musta RAL 9005, sillä se on lähimpänä verkon väriä.

Hyönteissuojan mitat

 • minimileveys 120 mm
 • minimikorkeus 120 mm
 • maksimikoko 2 m²

Verkkojen ominaisuudet

Normaali verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Silmäkoko on 1 mm.

Allergiaverkko on polyesteripunosta. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä. Verkko on silmäkooltaan erittäin tiheä.

Alumiiniverkko on valmistettu maalatusta alumiinista. Silmäkoko on 1 mm.

Erikoisvahva verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää tummemmalta kuin muut verkot. Erikoisvahva extra-verkko on verkoistamme kestävin. Silmäkoko on 1 mm.

Kaikkien verkkojen väri on läpinäkyvyyden vuoksi tummanharmaa. Kaikki hyönteisverkot ovat vesipestäviä.

 1. Katja

  Täyden kympin suoritus. Mukava asiakaspalvelu, helppokäyttöinen nettisivu ja äärettömän nopea toimitus. Tuote laadukas ja juuri sopiva. Suosittelen vahvasti!

 2. Otto (varmistettu kirjoittaja)

  Sopi paikalleen just eikä melkein

 3. Olli Kaaro (varmistettu kirjoittaja)

  Hyönteispuitteet istuu ikkunoihin täydellisesti ja toimitettiin nopeasti. Kuljetuksessa aiheutuneet reklamaatiot myös käsiteltiin käsittämättömän nopeasti ja erittäin hyvällä asiakaspalvelulla.

 4. Paavo Turtiainen (varmistettu kirjoittaja)

  Sain puhelimessa erinomaista suunnitteluapua hyönteispuitteiden sopivuuden arvioimiseksi 60 vuotta vanhoihin kesämökin ikkunakarmeihin. Tein itse mittaukset, puitteet sopivat millin tarkasti ja pysyvät tiiviisti paikallaan yläosasta saranoitujen pienten ikkunoiden omalla painolla. Toimitus oli tosi nopea. Pakkaus muovikelmulla näytti vähän hataralta; ulkopuoliset kolhut saattaisivat vaurioittaa verkkoa helposti? Molemmat kaksi lähetystä tulivat kuitenkin perille ihan ehjinä. Materiaali- ja värivaihtoehdot olivat myös hyvät.

 5. Jari Leppälä (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas tuote ja nopea toimitus. Asiakaspalvelu auttoi oikean ikkunamallin valinnassa ja mittauksessa. Suosittelen.

 6. Nimimerkki (varmistettu kirjoittaja)

  Ikkunat eivät mene kunnolla kiinni, koska liian tiukat hyönteispuitteet.

 7. pirjo helenius (varmistettu kirjoittaja)

  palveleva kauppa. hyvä puhelin neuvonta. nopea toimitus.

 8. Pekka Junnikkala

  Hei,

  Ikkunoiden ulkopuitteita joutuu joskus säätämään siten, että hyttyspuitteelle saadaan tilaa. Tämä tapahtuu irroittamalla ulkopuite ja kiertämällä sen kiinnitystappeja 0,5-1 kierrosta ulospäin.

  Tämä johtuu siitä, että ikkunavalmistaja ei ole säätöä alunperin tehnyt koska ikkunan mukana ei ole toimitettu hyttyspuitetta.

 9. Jukka (varmistettu kirjoittaja)

  Ohjeet mittojen ottamiseen hyvät. Nopea toimitus. Istuvat erittäin tiiviisti kehystä vasten. Asennusta ei käytännössä tarvita; laitetaan vaan avattuun ikkunaan.

 10. Marjut Kokkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo oli asentaa paikoilleen. Suosittelen.

 11. Seppo Laakko (varmistettu kirjoittaja)

  Teillä on toimiva tuotepaketti. Helppo asioida ja valita tuote. Kokonaisuus toimi hyvin ja tuote kävi kuin …

 12. Jaakko Suominen (varmistettu kirjoittaja)

  Sopii ja on kaikin puolin hyväksyttävissä

 13. Timo Kantola (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin neljä hyönteispuitetta joista yhteen oli tullut kuljetuksessa sellainen kolhu että reunus oli vääntynyt eikä mennyt paikalleen ilman sen oikaisua. Puitteet voisi pakata paremmin että pysyvät ehjinä kuljetuksessa, pelkkä muovikelmu ei riitä. Verkot ovat myös vähän turhan löysällä mikä on pieni kauneusvirhe eli ei vaikuta toimintaan. Kokemus olisi voinut olla siis parempikin mutta näillä mennään!

 14. Eero Kyyhkynen (varmistettu kirjoittaja)

  Koko oli aivan oikea, vaikka itse mittasimme ja vähän jännitimme lopputulosta. Toimitus oli myös nopeaa.

 15. Mika (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote hyvä, asiakaspalvelu loistava mutta pakkausmateriaali voisi olla parempaa kuin muovikelmu.

 16. Ilkka Vertaanen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyönteispuite sopi hyvin antamieni mittojen mukaiseen ikkunaan. Puite on myös hyvän näköinen ja siististi tehty.

 17. Pentti Lepistö (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote ! , kaikki OK!

 18. Kimmo Hujala (varmistettu kirjoittaja)

  tuote on oikeinkin hyvä, mutta ohjeet eivät. Ohjeissa (video jota oli aika vaikea löytää) neuvottiin mittaamaan aukko ja sen jälkeen solar tekee vaadittavat pienennykset, että puite mahtuu paikoilleen. No, ei tehnyt. Puitteet olivat juuri milllilleen sen mitä oli mittaustulos, minkä vuoksi paikoilleen asettaminen oli aika väkivaltaista ja itse asiassa ikkunapuitteen reunoja tarvitsi käsitellä vasaralla….

 19. Riku N (varmistettu kirjoittaja)

  Asiallisen oloinen ja siiisti hyönteissuoja. Asennuskin oli helppo. Hieman joutui uloimman ikkunan saranoita ruuvaamaan syvemmälle, kun ei olisi pelti muuten mahtunut väliin.

 20. Juha Vuorio (varmistettu kirjoittaja)

  Hieman jännitti millintarkka mittaaminen, mutta lopputulemana sopi paikkoilleen ilman erityisiä kommervenkkejä.

 21. Pertti Hiltunen (varmistettu kirjoittaja)

  Sopii hyvin puitteeseen. Toimitus ok mutta ensin tuli epämääräinen sposti että on vastaanotettu ja sitten oli jo toimitus. Hieman tarkemmin mitä tapahtuu olisi hyvä tietää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.