5 vuoden Solar-takuu

SOLAR sandy -hyönteispuite erikoisvahvalla verkolla

Arvostelu: 5/5

5.00 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
120-1600mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
120-2100mm. Ilmoita tarkka aukkomitta mittausohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 34,13 

Erikoisvahva extra-verkko on kestävin verkkovaihtoehto valikoimassamme. Verkon materiaali on muovipinnoitettu lasikuitu, mutta punos on paksumpaa vakioverkkoon nähden. Erikoisvahva verkko kestää normaalin käytön lisäksi parhaiten ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa rasitusta, kuten lintujen nokkimista tai kissan kynsiä. Tätä verkkoa onkin kuvattu myös kissankestäväksi. Suosittelemme kuitenkin poistamaan verkot ikkunoista hyönteiskauden ulkopuolella.

SOLAR sandy -hyönteissuojat sulautuvat ikkunan huomaamattomaksi osaksi. Hyttysverkko ikkunaan mahdollistaa raikkaan tuulahduksen kesäilmaa kotiisi ilman pörriäisiä!

Hyönteispuitteiden kehys on polttomaalattua alumiinia ja kestää siten erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. Verkko on läpinäkyvä, vesipestävä ja päästää ulkoilman virtaamaan huoneeseen. Hyönteispuitteessa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan. Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Toimi näin: Lue alta mittausohjeet ja mittaa ikkuna-aukon leveys ja korkeus ohjeiden mukaan. Jos ikkunan valmistaja on tiedossa, valitse oikea vaihtoehto alasvetovalikosta. Huoneen puolelta asennettaviin hyönteispuitemalleihin HP1 ja HP3 teemme aukkomittoihin tarvittavat ikkunanvalmistajakohtaiset vähennykset tai lisäykset valmistusmittojen saamiseksi. Jos ikkunan valmistaja ei ole tiedossa, mutta ikkunan ulkopuolelta on mahdollista asentaa hyönteispuite, valitaan vaihtoehdoista muut ikkunatyypit. Muihin ikkunatyyppeihin voi asentaa HP4-hyönteispuitteen ikkuna-aukon päälle, kokonaan ikkunan ulkopuolelle ruuvattuna.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Tiesitkö, että SOLAR sarana -hyönteissuojaoven voi tilata myös erikoisvahvalla extra-verkolla? Tutustu tästä hyönteissuojaoviin!

Tästä pääset lukemaan artikkelin hyönteissuojista.

Tuotetiedot

Kehykset ovat pulverimaalattua alumiinia. Lisävalintana erikoisvahva verkko, allergiaverkko tai alumiiniverkko. Kestävin verkko on erikoisvahva extra-verkko.

Hyönteispuitteen sivun ylittäessä 1600 mm, puitteen keskelle lisätään 26 mm leveä välituki. Välituki on välttämätön suuren alumiinikehän tueksi. Välituki on väriltään musta RAL 9005, sillä se on lähimpänä verkon väriä.

Hyönteissuojan mitat

 • minimileveys 120 mm
 • minimikorkeus 120 mm
 • maksimikoko 2 m²

Verkkojen ominaisuudet

Normaali verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Silmäkoko on 1 mm.

Allergiaverkko on polyesteripunosta. Allergiaverkko suodattaa 99 % siitepölystä. Verkko on silmäkooltaan erittäin tiheä.

Alumiiniverkko on valmistettu maalatusta alumiinista. Silmäkoko on 1 mm.

Erikoisvahva verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää tummemmalta kuin muut verkot. Erikoisvahva extra-verkko on verkoistamme kestävin. Silmäkoko on 1 mm.

Kaikkien verkkojen väri on läpinäkyvyyden vuoksi tummanharmaa. Kaikki hyönteisverkot ovat vesipestäviä.

 1. Sari Rinne (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä tuote, pitää kissat sisällä ja ötökät ulkona. Mittojen otto onnistui ohjeiden mukaan, ja valmiit tuotteet sopivat paikalleen täsmällisesti, asennus oli helppoa. Ikkunan voi sulkea kokonaan vaikka puite on paikoillaan, ja syksyllä sen voi poistaa talven ajaksi. Suurkiitos!

 2. Nimetön

  Suoja istui ikkunaan täydellisesti, asennus oli helppoa ja tuote muutenkin laadukas.

 3. Hannu H. 66v (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin kesämökille 4 kpl ulkopuolelle asennettava hyttyssuojaa. Asiakaspalvelun kanssa löysimme oikeat mitat, koska paikka on ahdas. Puute on laadukkaan näköinen ulkoapäin ja jäykkä, pysyy varmasti paikallaan eikä taipuile niin kuin puiset puitteet tekevät. Puitteet ovat hyvännäköiset ja varmasti ötökät pysyvät ulkopuolella. Kiitos.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.