SOLAR Hyönteisverkko extravahva

(11 tuotearviota)

Erikoisvahva extra-verkko on kestävin verkko joka on saatavilla SOLAR hyönteissuojiin. Tämä verkkovaihtoehto kestää hyvin jopa kissan kynnet.

Erikoisvahvaa extra-verkkoa kehystää alumiiniset kehykset.

 • Mittausohje
  120-1600 mm.
  120-1999 mm.
Tuotetiedot

Hyönteissuojiin saatava erikoisvahva extra-verkko on kestävin verkkovaihtoehto valikoimassamme. Verkon materiaali on muovipinnoitettua lasikuitua, mutta punos on paksumpaa vakioverkkoon nähden.

Erikoisvahva verkko kestää normaalin käytön lisäksi parhaiten ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa rasitusta, kuten lintujen nokkimista tai kissan kynsiä. Tätä verkkoa onkin kuvattu myös kissankestäväksi.

Tilaa hyönteissuojat erikoisvahvalla verkolla – toimi näin!

 1. Lue mitoitusohjeet ja katso mitoitukseen liittyvä video painamalla tästä.
 2. Selvitä ikkunavalmistajasi esimerkiksi talokirjasta tai vuokraisännältä. Valitse oikea ikkunavalmistaja alasvetovalikosta ja siirry valitsemaan väriä. Jos ikkunavalmistaja ei ole tiedossa ja ikkunan ulkopuolelle on mahdollista asentaa hyönteispuite, valitaan ”muut ikkunatyypit”. Ulkopuolelta asennettava hyönteispuite asennetaan kokonaan ikkunan aukon päälle.
 3. Valitse hyönteisverkon kehykselle väri alasvetovalikosta.
 4. Ilmoita leveys ja korkeus mitoitusohjeen mukaisesti millimetreinä.
 5. Paina ”Laske hinta” ja lisää ostoskoriin.

Tarvitsetko apua tuotteiden valintaan tai aiheuttaako ikkunan mittaus epävarmuutta? Varaa aika maksuttomaan Experttineuvontaan, jossa saat etäyhteydellä asiantuntijamme apua ja onnistut tekemään oikeat kaihdinvalinnat.

OMINAISUUDET

 • Kestävä – erikoisvahva extra-verkko on kestävin verkkovaihtoehtomme
 • Sopii täydellisesti ikkunaasi – valmistetaan mittojen mukaan
 • Pitkäikäinen – hyönteispuitteen vanhoihin kehiin voi vaihtaa tarvittaessa uuden verkon
 • 6 värivaihtoehtoa, joista voit valita sopivimman
 • Raikas sisäilma – verkon läpi tuleva ilma raikastaa ja viilentää kodin tai vaikkapa saunamökin
 • Läpiveto – Saat parhaan hyödyn, kun yhdistät ikkunan ja oven hyönteissuojan
 • Verkko on vesipestävä – helppo pitää puhtaana hyönteisistä ja liasta
 • Helppo asentaa ja irrottaa ikkunasta – kiinnitetään paketin mukana tulevien kiinnikkeiden avulla
 • Paksumman punoksen vuoksi erikoisvahva verkko näyttää ikkunassa hieman tummemmalta kuin muut verkot
 • Suosittelemme poistamaan verkot ikkunoista hyönteiskauden ulkopuolella, jotta vältytään mahdollisilta ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta
 • Valmistetaan Suomessa – meille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta tuotannosta
 • 5 vuoden takuu
 • Nopea toimitus

TEKNISET OMINAISUUDET

 • Erikoisvahva extra-verkko on muovipinnoitettua lasikuitua. Paksumman punoksen vuoksi se näyttää tummemalta, kuin muut verkot. Verkon silmäkoko on 1 mm.
 • Hyönteisuojassa käytettävä kehäprofiili ja kiinnitystapa määräytyvät ikkunatyypin, ikkunan valmistajan sekä valmistusvuoden mukaan.
 • Hyönteisverkkoa ympäröivä kehys on polttomaalattua alumiinia.
 • Jos ikkunavalmistaja ei ole tiedossa, niin malli on ulkoapäin asennettava HP4. Tällöin hyönteispuite asennetaan ulkopuolelle ikkuna-aukon päälle.
 • Hyönteissuojan sivun mitan ylittäessä 1600 mm, puitteen keskelle lisätään välituki. Välituki on välttämätön suuren alumiinikehän tueksi. Välituki on väriltään musta RAL 9005, sillä se on lähimpänä verkon väriä.
 • Erikoisvahva extra-verkko on vesipestävä verkkovaihtoehto.
 • Verkon väri on aina tummanharmaa. Siinä on paras läpinäkyvyys ja se erottuu ikkunasta vähiten.
 • Mitat
  • minimileveys 120 mm
  • minimikorkeus 120 mm
  • maksimikoko 2 m²

EXPERTTINEUVONTA

Tarvitsetko apua tuotteiden valintaan tai aiheuttaako ikkunan mittaus epävarmuutta? Varaa aika maksuttomaan Experttineuvontaan, jossa saat etäyhteydellä asiantuntijamme apua ja onnistut tekemään oikeat kaihdinvalinnat.

Arviot (11)

11 arviota tuotteelle SOLAR Hyönteisverkko extravahva

 1. Sari Rinne (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä tuote, pitää kissat sisällä ja ötökät ulkona. Mittojen otto onnistui ohjeiden mukaan, ja valmiit tuotteet sopivat paikalleen täsmällisesti, asennus oli helppoa. Ikkunan voi sulkea kokonaan vaikka puite on paikoillaan, ja syksyllä sen voi poistaa talven ajaksi. Suurkiitos!

 2. Nimetön

  Suoja istui ikkunaan täydellisesti, asennus oli helppoa ja tuote muutenkin laadukas.

 3. Hannu H. 66v (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin kesämökille 4 kpl ulkopuolelle asennettava hyttyssuojaa. Asiakaspalvelun kanssa löysimme oikeat mitat, koska paikka on ahdas. Puute on laadukkaan näköinen ulkoapäin ja jäykkä, pysyy varmasti paikallaan eikä taipuile niin kuin puiset puitteet tekevät. Puitteet ovat hyvännäköiset ja varmasti ötökät pysyvät ulkopuolella. Kiitos.

 4. Mika

  Suoja istui ikkunaan täydellisesti, asennus oli erittäin helppoa. Laatu erinomaista.

 5. Jouko. V (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasin 2 kpl, hyönteispuitteita erikoisvahvalla verkolla ja täytyy sanoa että puitteet sekä verkko vaikutti todella kestäviltä. Ainut mitä huomasin asennuksen yhteydessä, että noita jousia olisi voinut olla 3 kpl puitetta kohden. Täten olisi saanut sivuistakin kunnolla kiinnitettyä jotta tuuli ei ravistelisi niitä ikkunan auki ollessa. Kiitosta saa nopea toimitus.

 6. Jari L (varmistettu kirjoittaja)

  Ylipäätään tälläisten tuotteiden olo markkinoilla on kuin pala taivasta. Etsin, enkä löytänyt muita kuin teidät. Lammin ikkunaan asensin erikoisvahvan verkon ja tilasin samalla pussillisen lankajousia varalle – tulivat tarpeeseen. Mielenrauhaa ja vilvoittavaa ilmaa öisin, kallis mutta ominaisuuksiensa arvoinen.

 7. Niko B (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteen oli helppo kiinnittää paikalleen. Kissat on nyt paljon viettänyt aikaa ikkunaluukulla. Kiinnitys ei irtoa helpolla ja verkko on kestävää. Suosittelen kissataloudessa asuville!

 8. Tapani Pulli (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaamani kolme kissaverkollista sisältäpäin asennettavaa hyönteispuitretta tulivat nopeasti MH:n pakettina lähikauppaan ja olivat täsmälleen sopivia paikoilleen. Ainoa varjopuoli oli, että lisäkiinnitys oli paksuilla keinokumipalasilla, jotka eivät mahtuneet olemaan paikallaan ikkunan ollessa suljettuna. Onneksi kehys on niin tarkasti oikean kokoinen että se pysyy siinä ilman niitäkin. Metallijouset olisivat varmaan paremmat, en tiedä saako niitä tämän valmistajan ikkunoihin. Täytyy laittaa ulkopuolelle teipin palaset pitämään kehykset paikallaaan

 9. Soili Nyrhinen (varmistettu kirjoittaja)

  Asennus on vaikeaa. Ei oikein istu. Voi olla, että en ole jotain ymmärtänyt oikein. Ikkuna ei mene kiinni ja valkoiset palikat, en tiedä miten ne laitetaan. Olen tutkinut kaikki ohjeet ja videot. Ei apua.

 10. Pauli (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo asentaa ja napakasti asettui paikalleen. Toimii.

 11. Matti (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja jämäkkä hyttyspuite. Kissatkin ovat tarkastaneet tuotteen ja arvosana on hyvä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Experttineuvonta

Tarvitsetko apua tuotteiden valintaan tai aiheuttaako ikkunan mittaus epävarmuutta? Varaa aika maksuttomaan Experttineuvontaan, jossa saat etäyhteydellä asiantuntijamme apua ja onnistut tekemään oikeat kaihdinvalinnat.

Lue lisää ja varaa aika Experttineuvontaan täältä.

Mittaus ja Asennus

Mittaa ikkunasi tarkasti, jotta hyönteissuoja sopii hyvin paikalleen. Katso mitoitusvideo tästä.

Asenna SOLAR hyönteispuitteet itse paikalleen seuraamalla asennusohjeita.