5 vuoden Solar-takuu

Korjausholkkisarja

Korjausholkkisarja integroituun handy-sälekaihtimeen. Korjaussarja sisältää liitosholkin, liitosholkin alle asennettavan pitimen, ruuvin pitimeen, sekä holkin vaihto-ohjeen. Pakkauskoko 10 kpl. Liitosholkit sopivat integroidun handy-sälekaihtimen akselivaijeriin, mutta sillä voidaan korvata myös perinteisen välimallin sälekaihtimen säätötangon liitosholkki.

Huom! Jos tilaat korjausholkkisarjan perinteisen sälekaihdinmallin säätötankoon, mainitse se tilauksen huomautuskentässä!

Tuotekategoria: Sälekaihdintarvikkeet

 1. Miika (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä on nyt kahdet sälekaihtimet korjattu. Itse korjausholkkisarjalle täydet pisteet, mutta alkuperäisosien kestävyys eteläikkunalla kyseenalainen – muihin ilmansuuntiin sijoitetut sälekaihtimet ovat toimineet moitteetta.

 2. Mats (varmistettu kirjoittaja)

  Holkkisarja hieman erilainen kuin alkuperäinen. Vaatii sormivoimaa että saa holkin pujoteltua päälle. Muuten helppo asentaa. Alkuperäiset holkit kesti 10 vuotta nyt kaikki vaihdettu.

 3. Tuula partinen

  Hyvä palvelu

 4. Timo Koskela (varmistettu kirjoittaja)

  Olen korjannut varmaan jo kymmenet sälekaihtimet korjausholkkisarjalla. Uudet holkit toimivat oikein hyvin, vähän joutui voimaa käyttämään, että sai kohdilleen, mutta eipä kyllä itsestään lipsu pois. Alkuperäisten holkkien kesto aurinkoisilla puolilla oli melko heikko.

 5. Risto S. (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti oli hyvä ja auttoi korjaamaan säätötangot ikkunoihin. Tämmöistä varaosa sarjaa oli vaikea löytää mistään kaupasta. Onneksi löytyi täältä.

 6. Teemu (varmistettu kirjoittaja)

  Luulin ensin ettei tällaista varaosasarjaa myydä erikseen. Siis sellaista missä on näitä liitosholkkeja. Olin onneksi väärässä. Erittäin hyvälaatuisia varaosia ja helppo asentaa ilman ohjeitakin.

 7. Heli (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toimii.

 8. Heikki Norri (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaus oli helppo tehdä ja toimitus tapahtui nopeasti.

 9. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaaminen toimi hyvin. Holkkia asennettaessa tuli sellainen ongelma eteen, ettei millään osannut sanoa, osuvatko yhdistettävien vaijerien päät oikeassa kulmassa yhteen vai ei. Holkki on niin tiivis, että vielä holkki toimii, vaikkei vaijerit olisikaan kohdakkain holkin sisällä, mutta tulevaisuudessa muovin löystyessä verho ei enää toimi. Jos holkki olisi ollut esimerkiksi läpinäkyvä, olisi holkin sisällä olevien vaijerien päiden asennon voinut tarkistaa. Nyt ei voinut.

 10. Timo K (varmistettu kirjoittaja)

  Välimallin kaihdinten rikkinäisten holkkien korjaus onnistui näillä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.