Korjausholkkisarja

(20 tuotearviota)

Korjausholkkisarja integroituun handy-sälekaihtimeen. Korjaussarja sisältää liitosholkin, liitosholkin alle asennettavan pitimen, ruuvin pitimeen, sekä holkin vaihto-ohjeen. Pakkauskoko 10 kpl. Liitosholkit sopivat integroidun handy-sälekaihtimen akselivaijeriin, mutta sillä voidaan korvata myös perinteisen välimallin sälekaihtimen säätötangon liitosholkki.

Huom! Jos tilaat korjausholkkisarjan perinteisen sälekaihdinmallin säätötankoon, mainitse se tilauksen huomautuskentässä!

Tuotekategoria: Sälekaihdintarvikkeet

Arviot (20)

20 arviota tuotteelle Korjausholkkisarja

 1. Miika (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä on nyt kahdet sälekaihtimet korjattu. Itse korjausholkkisarjalle täydet pisteet, mutta alkuperäisosien kestävyys eteläikkunalla kyseenalainen – muihin ilmansuuntiin sijoitetut sälekaihtimet ovat toimineet moitteetta.

 2. Mats (varmistettu kirjoittaja)

  Holkkisarja hieman erilainen kuin alkuperäinen. Vaatii sormivoimaa että saa holkin pujoteltua päälle. Muuten helppo asentaa. Alkuperäiset holkit kesti 10 vuotta nyt kaikki vaihdettu.

 3. Tuula partinen

  Hyvä palvelu

 4. Timo Koskela (varmistettu kirjoittaja)

  Olen korjannut varmaan jo kymmenet sälekaihtimet korjausholkkisarjalla. Uudet holkit toimivat oikein hyvin, vähän joutui voimaa käyttämään, että sai kohdilleen, mutta eipä kyllä itsestään lipsu pois. Alkuperäisten holkkien kesto aurinkoisilla puolilla oli melko heikko.

 5. Risto S. (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti oli hyvä ja auttoi korjaamaan säätötangot ikkunoihin. Tämmöistä varaosa sarjaa oli vaikea löytää mistään kaupasta. Onneksi löytyi täältä.

 6. Teemu (varmistettu kirjoittaja)

  Luulin ensin ettei tällaista varaosasarjaa myydä erikseen. Siis sellaista missä on näitä liitosholkkeja. Olin onneksi väärässä. Erittäin hyvälaatuisia varaosia ja helppo asentaa ilman ohjeitakin.

 7. Heli (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toimii.

 8. Heikki Norri (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaus oli helppo tehdä ja toimitus tapahtui nopeasti.

 9. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaaminen toimi hyvin. Holkkia asennettaessa tuli sellainen ongelma eteen, ettei millään osannut sanoa, osuvatko yhdistettävien vaijerien päät oikeassa kulmassa yhteen vai ei. Holkki on niin tiivis, että vielä holkki toimii, vaikkei vaijerit olisikaan kohdakkain holkin sisällä, mutta tulevaisuudessa muovin löystyessä verho ei enää toimi. Jos holkki olisi ollut esimerkiksi läpinäkyvä, olisi holkin sisällä olevien vaijerien päiden asennon voinut tarkistaa. Nyt ei voinut.

 10. Timo K (varmistettu kirjoittaja)

  Välimallin kaihdinten rikkinäisten holkkien korjaus onnistui näillä

 11. Kalle K (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus ja näiden avulla vanhat hapertuneet muovit sai vaihdettua uusiin toimiviin.

 12. Jarmo K (varmistettu kirjoittaja)

  Sujuva tilaus ja nopea toimitus. Toimiva tuote.

 13. Jarmo K (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo tilaus ja nopea toimitus. Toimiva tuote.

 14. Santeri (varmistettu kirjoittaja)

  Halpaan hintaan ja nopeasti reilusti holkkeja jotka tuntuu aikaa myöten hapertuvan ja halkeilevan. Tällä setillä korjaa monet sälekaihtimet pitkän aikaa.

 15. Karoliina Prittinen

  Hei Santeri!

  Kiitos palautteestasi. Holkkien materiaalia on uudistettu erittäin kestäväksi vuonna 2012 ja sen jälkeen valmistetuissa ei ole ollut halkeamis- tai hapertumisvaaraa.

  Terveisin Karoliina/Solar

 16. Wolfgang

  Helposti asennettavissa korjaussarja.

 17. Kari Lehtonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus holkkisarjan osalta vara-osa tarpeisiin. Hyvä jos muovinlaatu nyt korjattu sellaiseksi mikä kestää, koska tuo nykyinen käytännössä hapettuneet käsiin.

 18. Jan (varmistettu kirjoittaja)

  Juuri sitä, mitä etsinkin. Ja vielä niin isossa pakkauskoossa, että sain uusittua koko asunnon holkit.
  Helppo asentaa.

 19. Pirjo Niilo-Rämä (varmistettu kirjoittaja)

  Korjausholkit oli helppo asentaa ja toimivat hyvin.

 20. Harri (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä ei ollut mitään ongelmia asennuksen suhteen. Sopivat hyvin vanhempiinkin laittomiin ilman ongelmia ja vielä jäi varastoonkin.
  Todella nopea toimitus.

 21. Nimetön

  Nopea toimitus, kahdessa päivässä perillä. Holkki helppo vaihtaa. Toki jonkin verran tiukka, että hieman voimaa täytyy näpeissä olla, mutta luulisi ainakin pysyvän. Eiköhän näillä taas jonkun vuoden pärjää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.