Pimennyskaihtimet

Pimennyskaihtimet ovat muihin pimentäviin verhovaihtoehtoihin verrattuna tehokkain ja moderni tapa pimentää makuuhuone tai muu kodin tila. Valikoimastamme löydät sekä ikkunan pintaan asennettavat pimennyskaihtimet että SOLAR Moon-pimennyskaihtimet, jotka tarjoavat pimennyslistojen avulla kaikkein tehokkaimman pimennystehon. Pimennyskaihtimet auttavat myös pitämään huonelämpötilan mukavan viileänä.

 • SOLAR pimennyskaihdin ikkunan ja oven lasipintaan

  SOLAR pimennyskaihdin on pimentävä vekkikaihdin, jota pystyy säätämään ylhäältä ja alhaalta. Tuotteen voi asentaa ikkunan ja oven lasin pintaan.

  Pimennysaste 4/5

 • Sävymallit

  Mietityttääkö kangassävyn valinta? Solar vekkikaihdinten ja pimennyskaihdinten mallisävyjen avulla pääset vertaamaan helposti kangassävyn yhteensopivuuden kotisi sisustuksen kanssa. Tilaa mallipala suoraan kotiisi!

 • SOLAR Moon pimennyskaihdin ikkunan väliin

  SOLAR Moon on moderni ja energiatehokas pimennyskaihdin ikkunan väliin. Perinteisiin pimennysverhoihin verrattuna SOLAR Moon pimentää huoneen kaikkein tehokkaimmin, sillä kyse on vekkikaihtimesta, joka asennetaan pimennyslistojen kera ikkunalasien väliin.

  Pimennysaste 5/5