Sälekaihtimet ja parvekekaihtimet ylimmän kerroksen kerrostalokotiin

Sälekaihtimet ovat perinteinen ja luotettava valinta häikäisyn estämiseksi kerrostaloissa. Tähän Kalajoen keskustassa sijaisevaan ylimmän kerroksen kerrostalokotiin asennettiin ikkunalasien väliin asennettavat SOLAR sälekaihtimet.

Kodin ikkunoiden koot vaihtelevat, mutta mittatilauksena valmistetut kaihtimet sopivat täydellisesti paikalleen ikkunan koosta riippumatta. Olohuoneen sälekaihtimien väriksi valittiin hopea, joka pehmentää tilan yleisilmettä. Muihin kodin huoneisiin väriksi valikoitui valkoinen. Koko kerrostalon yleisilme on ulkoa katsottuna yhtenäinen, sillä samanlaiset verhot löytyvät useasta muustakin samassa rakennuksessa sijaitsevasta asunnosta.

SOLAR sälekaihtimet ovat ajattoman tyylikkäät

Sälekaihtimet ovat yleisin valinta kodin ikkunoihin – eikä ihme: sälekaihtimet ovat tyyliltään ajattomat ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. SOLAR sälekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan ja siksi ne sopivat aina paikoilleen olipa sitten kyseessä pieni tai suuri ikkuna.

Muita SOLAR-sälekaihtimien hyötyjä:

  • Hämärtää huoneen ja mahdollistaa sisään pääsevän valon säätelyn vaivattomasti
  • Helppo asentaa mukana tulevien asennusohjeiden avulla
  • Lapsi- ja lemmikkiturvallinen – mukana tulevilla asennusosilla vältät roikkumaan jäävät narut
  • Kotimaista tuotantoa – SOLAR kaihtimet valmistetaan käsin tehtaallamme Kalajoella

Parvekekaihtimet suojaavat katseilta ja luovat viihtyisyyttä

Sälekaihtimien lisäksi SOLAR-kaihtimet valittiin myös kodin parvekkeen lasituksiin ja parvekkeen oveen. Parvekkeelle sopivin valinta on vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä ylhäältä alas että alhaalta ylös. Säätäminen onnistuu käsin tai erillisen säätökepin avulla.

Parvekelasituksiin valittiin 1-kerroksinen perusmallin vekkikangas kun taas parvekeoven kangas on 2-kerroksinen luksusmallin vekkikangas. Luksusmallin vekkikangas muistuttaa ulkoisesti pellavaa, vaikka onkin kestävää uv-säteilyä kestävää polyesteria.

SOLAR-parvekekaihtimet voit hankkia jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan kaihtimet, joiden kiinnikkeet sopivat juuri sinun parvekelasituksiisi.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday