Parvekekaihtimet uuteen kerrostaloasuntoon Kalajoen keskustassa

Parvekekaihtimet ovat ehdoton hankinta kerrostalokodin parvekkeelle parantamaan asumismukavuutta. Lasitettu parveke voi parhaimmillaan olla kesäkaudella ylimääräinen huone, jossa viihdytään myös ystävien kanssa. Helteellä parvekkeen lämpötila voi kuitenkin nousta tukahduttavan kuumaksi. Liian kuumassa eivät viihdy ihmiset eivätkä kasvit.

SOLAR Parvekekaihtimet asennettiin Kalajoen keskustassa sijaitsevaan uuteen kerrostaloasuntoon, jonka parveke on lasitettu. Kaihdinten kankaaksi valittiin harmaa, perusmallin peittävä vekkikangas, joka on pinnoitettu. Vekkikaihdinta voidaan säätää sekä ylhäältä alas että alhaalta ylös, jolloin parvekkeelle pääsevät valon määrää on helppo säädellä. Myös parvekelasien liikuttaminen ja avaaminen onnistuu kaihdinten ollessa paikoillaan.

Parvekekaihtimien pinnoitettu kangas on tarkoitettu parvekkeille ja terasseille eli se heijastaa tehokkaasti takaisin auringon lämpösäteilyä, jolloin lämpötila parvekkeella ei pääse nousemaan liian korkeaksi. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, jolloin ne sopivat täydellisesti parvekelasituksiisi valmistajasta riippumatta. Tällä parvekkeella kelpaa viettää aikaa.

SOLAR-parvekekaihtimet voit hankkia jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan kaihtimet, joiden kiinnikkeet sopivat juuri sinun parvekelasituksiisi. Voit myös halutessasi varata maksuttoman Experttineuvonnan ja autamme sinua etänä.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday