Paikallinen laatu ja älyteknologia yhdistyvät uusissa kaihtimissa

Kun Samu Heikkilä ja hänen perheensä muuttivat omakotitaloonsa Ouluun noin kaksi vuotta sitten, he tiesivät että remonttia ja päivityksiä olisi edessä. Yksi huomioista oli talon alkuperäisten kaihtimien tila. Osittain rikkinäiset ja kellastuneet kaihtimet eivät enää palvelleet perheen tarpeita. Keittiön kaihtimet olivat likaiset ja olohuoneen kaihtimen narun katkettua sitä ei voinut enää säätää normaalisti.

”Suuret ikkunat olivat upeat, mutta kaihtimien kunto ei ollut paras mahdollinen. Ne eivät enää olleet sisustukseen sopivat ja toimivuuskin oli heikko”, Heikkilä toteaa.

Oli siis aika uusia kaihtimet. Perhe arvostaa paikallista työtä ja laatua, joten katse kääntyi Heikkilän kotiseudulle Kalajoelle, jossa Solar Kaihtimet valmistetaan. ”Meille oli tärkeää, että voimme tukea paikallista yritystä samalla kun parannamme kodin ilmettä ja toimivuutta”, Heikkilä avaa.

Ensimmäinen askel oli Experttineuvonnan varaaminen, joka osoittautui tarpeelliseksi. Asiantuntijan kanssa kartoitettiin ikkunoihin parhaiten sopivat kaihtimet ja kankaat.

Heikkilä kertoo, että sopivan kankaan valitseminen tuntui aluksi haastavalta, mutta lopulta valinta osui luksus-kankaaseen, joka on suunniteltu niin, ettei siinä näy narunreikiä lainkaan. Näin lopputulos on viimeistellyn näköinen. Kankaalla on myös kennorakenteensa ansiosta parempi lämmöneristävyys.

Experttineuvojan kanssa valittiin sopivat kaihtimet.

Luksus-kangas antaa suojaa kesän polttavaa aurinkoa vastaan, pitäen kodin viileänä ja miellyttävänä. Tämä oli tärkeä ominaisuus myös sen vuoksi, että kesällä kuuma aurinko paahtaa olohuoneen suurista ikkunoista sisään lämmittäen sisäilman tukalan kuumaksi. 

Tarkistusmittaus suoritettiin Experttineuvojan opastuksella ja uudet kaihtimet asennettiin itse.

Se mikä todella sai Heikkilän kiinnostumaan, olivat älykaihtimet. Olohuoneeseen valitut älykaihtimet täydensivät perheen älykodin ominaisuuksia. Nyt he voivat ohjata kaihtimia helposti äänikomennolla Google Homen kautta tai näppärästi puhelimella. ”Olohuoneen älykaihtimet olivat erityisen mielenkiintoiset meille. Ne sopivat täydellisesti älykodin ominaisuuksien kanssa ja ovat hyvä lisäys kodin moderniin teknologiaan”, Heikkilä kertoo. Tämä ei vain lisännyt mukavuutta, vaan toi myös luksuksen tuntua arkeen. Nyt sohvan takana olevien ikkunoiden säätämiseksi ei tarvitse kiipeillä sohvalla.

Katso asiakastarina videolta:

Katso video YouTubessa

Lopputulos oli onnistunut. Uudet kaihtimet eivät ainoastaan kohentaneet olohuoneen ja keittiön sisustusta, vaan myös paransivat kodin toimivuutta ja viihtyisyyttä. Ne suojaavat kotia tehokkaammin kylmältä ja kuumalta.

Heikkilä perheineen on erittäin tyytyväinen päätökseensä. ”Tämä oli juuri sitä mitä tarvitsimme. Ei vain kaunista ja toimivaa, vaan myös älykästä ja energiaa säästävää”, Heikkilä päättää hymyillen.

Tutustu jutussa mainittuihin kaihtimiin:

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday