5 vuoden Solar-takuu

SOLAR rulla XL

Poista
100-2000mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
400-3000mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Alk. 494,44 

SOLAR rulla XL on alalistaton, karmin aukkoon asennettava ja kahvaton hyttysovi. Tämä ovimalli sopii sekä kynnyksellisiin että kynnyksettömiin oviin. Tämä on erinomainen ratkaisu myös esteettömiksi tehtyihin koteihin, sillä ovessa ei ole alajohdetta, jolloin kynnystä ovesta ei tule. Tämä malli sopii erityisen hyvin myös liukuoviin, sillä myöskään liukuovissa ei ole kynnystä. Tällaisessa tilanteessa hyttysovi asennetaan liukuoven ulkopuolelle. Ovi voidaan valmistaa suuriinkin oviin, oven maksimikorkeus on huikeat 3000 mm!

SOLAR rulla -hyönteissuojaovet valmistetaan aina mittatilaustyönä.

SOLAR rulla -hyönteissuojaovi valmistetaan kestävistä materiaaleista ja on paikallaan ollessaan lähes huomaamaton. SOLAR rulla -hyönteissuojaovet päästävät kesän sisälle, mutta pitävät pörriäiset pihalla! SOLAR rulla XL -hyönteissuojaovi on helppo asentaa ja kevyt käyttää. Ovea voidaan säätää portaattomasti, verkko ei kelaudu automaattisesti kasettiin. Jos hyttysoveen törmätään, verkkoa avautuu lisää tai ovi aukeaa hieman, jolloin kokonaisuus ikäänkuin joustaa.

Mikäli haluat lisätietoa tuotteesta, ota yhteyttä soittamalla +358 10 501 4450 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse solar@solar.fi. Autamme mielellämme!

Tutustu myös ikkunoihin asennettaviin hyönteispuitteisiin!

Tässä lisäksi tietoa ja kokemuksia hyttysovesta artikkeleiden muodossa.
Anna kesän tulla kotiisi
Tyylikäs hyönteissuojaovi pitää pörriäiset pihalla

Tuotetiedot

Kehykset pulverimaalattua tai anodisoitua alumiinia, verkko muovipinnoitettua lasikuitua.


Hyönteissuojaoven mitat

  • minimileveys 500 mm
  • maksimileveys 2000 mm
  • minimikorkeus 500 mm
  • maksimikorkeus 3000 mm