5 vuoden Solar-takuu
Hinta alk. 250 €

Arvostelu: 2.7/5

2.68 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

SmartCord-mallia käytetään vetonarun avulla. Ylimääräinen naru kelautuu mekanismin sisään vetojen välillä. Näin käyttönaru pysyy aina saman mittaisena. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi DUETTE-kankaiden kanssa. SmartCord sopii erityisesti suuriin laseihin parvekkeilla ja terasseilla.

Lue artikkeli vekkikaihtimista täältä!

Tutustu myös tuotekuvastoihin: SOLAR vekkikaihtimet DUETTE-kennokankaalla sekä SOLAR parveke- ja terassiverhot

Ominaisuudet

 

Blackout

Blackout on pimentävä DUETTE-kennokangas, materiaalina 100% polyesterikangas. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %. Kangaspakan leveys 25 mm.


Elan

Elan on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaalina 100% polyesterikangas. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas ja DUETTE-kennokangas ovat 100% polyesterikangasta. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 60 mm.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 460 mm
  • maksimileveys 3000 mm
  • minimikorkeus 150 mm
  • maksimikorkeus 3000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SmartCord”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.