StrainRise BB24

Vekkikaihdin lasitetuille parvekkeille ja terasseille

Tuotetiedot

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB24 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa tilaan, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! BB24 malli soveltuu myös terasseille ja parvekkeille. Tätä mekanismia voidaan käyttää pinnoitettujen PLISEE-kankaiden kanssa.

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Yli 1280 mm leveät verhot valmistetaan käyttäen kiinteää lisäjohdetta, joka asennetaan ikkunan yläreunaan. Teknisistä syistä lisäjohde on leveissä verhoissa välttämätön. Lisäjohde sulautuu ikkunan luonnolliseksi osaksi, joten se on hyvin huomaamaton lisäosa.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1800 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB24”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.