5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB24

Hinta alk. 100 €
Poista

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB24 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin, jota voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa tilaan, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! BB24 malli soveltuu myös terasseille ja parvekkeille. Tätä mekanismia voidaan käyttää pinnoitettujen PLISEE-kankaiden kanssa.

Ominaisuudet

Lumina Sheer Dust Block
PLISEE-kangas Lumina Sheer on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on läpikuultava, valon läpäisevyys on noin 75 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Crêpe Topar Plus FR
PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1700 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

 

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB24”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.