5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB10

Hinta alk. 100 €
Poista

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB10 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin. Verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. BB10-malli soveltuu esimerkiksi ikkunoihin, PVC-ikkunoihin ja oviin. Mekanismi eroaa StrainRise BB24 -mallista toiminnaltaan; tätä verhoa käytetään vain alareunasta, kun taas StrainRise BB24 -mallissa on kaksisuuntainen liike, myös yläreunasta alas. Tätä mekanismia voidaan käyttää sekä DUETTE- että PLISEE-kankaiden kanssa.

Ominaisuudet

 

Blackout

Blackout on pimentävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100% polyesterikangas. Kankaan voi pyyhkiä kostealla liinalla, vesipesu on kielletty. Kangas on pimentävä, valon läpäisevyys on 0 %. Kangaspakan leveys 25 mm.


Elan

Elan on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100% polyesterikangas . Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.


Crêpe Topar Plus FR

PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100% polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas ja DUETTE-kennokangas ovat 100% polyesterikangasta. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show reviews in all languages (2)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.