5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB24-15

Hinta alk. 100 €
Poista

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa.

StrainRise BB24-15 vekkikaihdinta voidaan säätää sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Liike on siis kaksisuuntainen ja verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Mikäli haluat estää häikäisyn, mutta päästää kuitenkin valoa tilaan, voit avata tätä verhoa vaikka vain yläreunasta! Tämä malli eroaa BB24-mallista siten, että johteet ovat 15 mm leveät. Johteissa ei ole erillisiä säätökahvoja, vaan johde on muotoiltu käyttöä varten. BB24-15-malli soveltuu myös liukulaseihin, terasseille ja parvekkeille. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi pinnoitettujen PLISEE-kankaiden kanssa.

Ominaisuudet

Crêpe Topar Plus 15 mm

PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus 15 mm on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirankenteella. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 15 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa. Johteiden materiaali on alumiini. Johteiden leveys 15 mm.


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1800 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB24-15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.