5 vuoden Solar-takuu

StrainRise BB10

Hinta alk. 100 €
Poista

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

StrainRise BB10 on kahvakäyttöinen vekkikaihdin. Verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. BB10-malli soveltuu myös terasseille ja parvekkeille. Mekanismi eroaa StrainRise BB24 -mallista toiminnaltaan; tätä verhoa käytetään vain alareunasta, kun taas StrainRise BB24 -mallissa on kaksisuuntainen liike, myös yläreunasta alas. Tätä mekanismia voidaan käyttää pinnoitettujen PLISEE-kankaiden kanssa.

Ominaisuudet

Lumina Sheer Dust Block

PLISEE-kangas Lumina Sheer on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Kangas on läpikuultava, valon läpäisevyys on noin 75 %. Kangaspakan leveys 20 mm.


Crêpe Topar Plus FR

PLISEE-kangas Crêpe Topar Plus FR on vesipestävä, 100 % polyesterikangas yksikerroksisella vekkirakenteella. Tämä kangas on palosuojattu. Kangas on lähes pimentävä, valon läpäisevyys on noin 25 %. Kangaspakan leveys 20 mm.

Tuotetiedot

Yksikerroksinen PLISEE-kangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.

Muut tekniset tiedot sekä turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä. 


Vekkikaihtimen mitat

  • minimileveys 150 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 2500 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “StrainRise BB10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.