5 vuoden Solar-takuu

SOLAR sarana hyönteissuojaovi

Arvostelu: 4.3/5

4.33 out of 5
Kaikki arvostelut
Poista
500-1300mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
500-2300mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 279,00 

SOLAR sarana -hyönteissuojaovi valmistetaan kestävistä materiaaleista ja on paikoillaan ollessaan lähes huomaamaton. SOLAR sarana -hyönteissuojaovet päästävät kesän sisälle, mutta pitävät pörriäiset pihalla! SOLAR sarana -hyönteissuojaovi on näppärä ratkaisu esimerkiksi pääoveen, josta kuljetaan paljon. Ovessa olevat jousisaranat vetävät oven kiinni, kun siitä kuljetaan.

Sivusaranoilla varustettu hyönteissuojaovi asennetaan karmin pintaan. Sivusaranoitu hyönteissuojaovi voidaan varustaa myös erikoisvahvalla extra-verkolla. Erikoisvahva extra-verkko on kestävin verkkovaihtoehto valikoimassamme. Verkon materiaali on muovipinnoitettu lasikuitu, mutta punos on paksumpaa vakioverkkoon nähden. Erikoisvahva verkko kestää normaalin käytön lisäksi parhaiten ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa rasitusta, kuten lintujen nokkimista tai kissan kynsiä. Tätä erikoisvahvaa verkkoa onkin kuvattu myös kissankestäväksi. SOLAR sarana -hyönteissuojaovi valmistetaan aina mittatilaustyönä

Tutustu myös ikkunoihin asennettaviin hyönteispuitteisiin!

Tässä lisäksi tietoa ja kokemuksia tuotteesta artikkeleiden muodossa.
Anna kesän tulla kotiisi
Tyylikäs hyönteissuojaovi pitää pörriäiset pihalla

Tuotetiedot

Kehykset pulverimaalattua tai anodisoitua alumiinia, verkko muovipinnoitettua lasikuitua. Lisävalintana erikoisvahva verkko.


Hyönteissuojaoven mitat

 • minimileveys 500 mm
 • maksimileveys 1300 mm
 • minimikorkeus 500 mm
 • maksimikorkeus 2300 mm
 1. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Olemme tyytyväisiä – itse mitattuna ja asennettuna työtä riitti,
  mutta ovi ajaa hyvin asiansa vahvalla verkolla myös pitää kissan sisällä.

 2. Kalevi Suortti

  Hankimme vuonna 2016 terassin oveen SOLAR sarana -“lemmikkioven”. Se on toiminut erinomaisesti. Kissat asettuvat mielellään verkko-oven ääreen aistimaan ulkoilmaa ja luonnon ääniä. Verkkoon kissat eivät ole kajonneet. Hyvän kokemuksen seurauksena olen juuri tilaamassa uuteen kotiimme kaksi SOLAR sarana-ovea. Iso suositus.

 3. Jarmo (varmistettu kirjoittaja)

  Hankittiin kolme ovea kissan takia, extra-vahvan verkon kävi kiipeämässä kerran ylös eikä ole yrittänyt sen jälkeen läpi eli erinomainen ratkaisu tuuletukseen. Musta verkko myös pimentää hyvin. Ovikahvat ovat halvan oloiset ja jäivät asentamatta. Oven reunan ”karvalista” helpottaa tiivistämään oven ja karmin välit. Asennukseen tarvitsee vetoniittipihdit. Lisäsin itse vielä magneetin, jolla ovi pysyy kiinni eikä kissa karkaa. Palautussarana on muovia ja hieman heppoinen, ajan kanssa todennäköisesti murtuu eli metallinen olisi parempi. Palautussarana myös hyppää herkästi ylös, jos ovi pääsee sulkeutumaan vähänkin kovempaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.