5 vuoden Solar-takuu

Kattoverho PB20

Poista
200-1500mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
200-4000mm. Ilmoita tarkka valmistusmitta mitoitusohjeen mukaisesti.
Laske hinta
Alk. 231,76 

SOLAR PLISEE ja DUETTE ovat lasin pintaan asennettavia teknisiä kaihtimia. Vekkikaihtimet ovat näyttäviä ja kauniita sisustuselementtejä, joilla voidaan korvata perinteiset verhot. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta verhot tasaavat huoneen lämpötilaa ja parantavat akustiikkaa. Valikoimassa on sekä valoa läpäiseviä että pimentäviä kankaita.

PB20-malli soveltuu käytettäväksi kattoikkunoissa. Käyttölaitteena toimii sekä alajohteessa että yläjohteessa oleva kahva. Verho on liikutettavissa alhaalta ylös sekä ylhäältä alas. Verhossa on siis kaksisuuntainen liike, verho voidaan jättää haluttuun kohtaan ilman erillistä lukitusta. Tämä mekanismi soveltuu käytettäväksi DUETTE-kankaiden kanssa. Verkkokauppamme kautta tilattujen kattoverhojen mukana toimitetaan erillinen säätötanko johteessa olevaan käyttökahvaan.

Ominaisuudet

 

Elan

Elan on vesipestävä DUETTE-kennokangas, materiaaliltaan 100% polyesterikangas. Kangas on peittävä, valon läpäisevyys on noin 50 %. Kangaspakan leveys 25 mm.

Tuotetiedot

Energiatehokas DUETTE-kennokangas on 100% polyesterikangas. Johteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta. Johteet alumiinia. Johteiden leveys 20 mm.


Kattoverhon mitat

  • minimileveys 200 mm
  • maksimileveys 1500 mm
  • minimikorkeus 100 mm
  • maksimikorkeus 4000 mm (Batiste-kankaalla 2300 mm)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kattoverho PB20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.